Makumba_Ska Opublikowano 17 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2022 Witam. Mam problem z smartphonem na androidzie , a mianowicie , gdy jestem w Polsce i ktoś do mnie dzwoni to wszystko jest Ok (wyświetla się nazwa kontaktu i numer) , ale gdy wyjeżdżam do Niemiec , gdy ktoś do mnie dzwoni (nawet z zapisanych kontaktów) wyświetla mi się tylko numer , bez nazwy kontaktu , co może być nie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdefix Opublikowano 7 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2023 eksport listy kontaktów na google powinno rozwiązać sprawe.. jeśli masz książkę w google to po wyjeździe możliwe jest braki z internetem... stad Twój problem tak mysle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia To nie powinno mieć znaczenia gdzie jesteś. Kontakty prawdopodobnie są ściągnięte na telefon z konta google i są synchronizowane w razie zmian. Zrobiłbym następujące ruchy: - wyczyśc dane/cache aplikacji Telefon - usuń koto google z telefonu - usuń dane/cache aplikacji google - dodaj jesze raz dodaj konto google do telefonu Jak to nie pomoże - przywrócenie ustawień fabrycznych (konieczny backup!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...