poca Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Powoli robie się burdel na forum. Załużmy, że ktoś ma problem z myszką, to niech po jasną cholere pisze: Myszka - problem , a NIE : Pomocy lub coś innego. Już po roku nie zda się nawet szukanie tematów, bo jak ktoś szuka coś o tej głupiej myszce to skąd będzie wiedział że ma szukać topicu typu : Mega LOL, Pomocy, Problem, HELP . Tylko jak normalny człowiek będzie szukał topicu związanego z tą felerną myszką. :x :x Mały wysiłek, a jaki porzytek :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 ja jak wiedze tego typu temat to nawet do niego nie zagladam bo i po co?? czasem zajrze i o<span style="color:red;">[ciach!]</span>le za taki temat i to wszystko. IMHO nazwa topica powinna odzwierciedlac problem a nie stan emocjonalny autora. takie topici powinny byc usuwane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 poza wpisem "poczatkujacy uzytkownik" mozna dodac zeby po kliknieciu na "nowy temat" wyskakiwaly wielkie czerwone dyrektywy co do tematu, zasad, itp :D da sie to zrobic i to dosc prosto. co do starszych userow piszacych w ten sposob to szkoda slow :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Ja zawsze opisuje problem jak najdokłądniej w temacie :!: ale wile użytkowników tak nie robi :( ale nie ma niestety inicjatywy :( . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 no wlasnie a poznie to sobie mozna <span style="color:red;">[ciach!]</span>a szukac "pomocy bo glowa mi peka" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...