Skocz do zawartości
ANalfabeta

UWAGA!!-Oszukane 2400+ w Polsce !!

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś całkiem przypadkiem zacząłem sie mocno przyglądać jednemu z procesorów i oto co moje gałki ujrzały !!

Dołączona grafika

Tak wygląda sprawca całego zamieszania Wprawne oczy już dojżą przekręt

Dołączona grafika

Inny druk niż na oryginale poniżej

Dołączona grafika

Najgorsze jest na tym zdjęciu

Dołączona grafika

Na zdjęciu poniżej widać że numery są malowane na nowym laminacie

Dołączona grafika

Na koniec dodam, że procesor pochodzi z jednej z Polskich hurtowni. Niewiem czy są to faktycznie procki podrabiane, ale można tak przyjąc biorąc pod uwagę zdjęcia oraz fakt, że niespotkałem sie jeszcze z AXP2400+ na "starym" laminacie, jedynie na nowym z widocznymi ściezkami.

Specjalnie dla potrzeb tych zdjęc zostały zamazane numery seryjen oraz stickery hurtowni. Całe szczęście model ten nie trafił do klienta !!

Pozdrawiam i UWAŻAJCIE w sklepach ja zauważyłem i zgłosiłem do hurtowni inni moga wiedzieć i sprzedać WAM !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli to prawda co pisze ANalfabeta to niezły :lol: 

AMD RULEZ :wink:

CO JA :?: ;)

ja jak kupowałem mojego antka to się ze 3 razy pytałem czy na pewno 0.13u i oglądałem czy nie ma palonych/łączonych mostków, właśnie pod wpływem poprzedniego tematu o podrabianych prockach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz dokładnie to samo, jakbyśzmienił mnożnik w athlonie 1700+ (bo chyba z takich przerabiają) na wyższy odpowiadający 2400+. ta zmiana olega tylko na podbiociu standardowego mnożnika (płyta wykrywa jako 2400+) tylko FSB pozostaje 133.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...