zwierz Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Jaka klawiature polecacie do 100zl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Logitech Deluxe :) Najlepsza klawiatura jaką miałem - bez żadnych beznadziejnych dodatkowych klawiszy, rolek 8O i innych pierdół. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Logitech Office Internet Keyboard - cena koło 70 złotych :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 A ja polecę Tracera - za ok. 70 zł dostajesz porządną klawaiturę multimedialną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raziel Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 A dajcie se spokoj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Logitech Deluxe :) Najlepsza klawiatura jaką miałem - bez żadnych beznadziejnych dodatkowych klawiszy, rolek 8O i innych pierdół. :arrow: zgadzam sie w zupelnosci. obecnie uzywam jej bezprzewodowego brata (bardzo fajna klawiaturka), ale na dniach kupuje sobie wlasnie Logitech Deluxe na kablu. no i cena rowinez ok (max. 50 zl). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 pisalem jakis tydzien temu u kolesia banalny programik na klawiaturze z przyciskami takimi jak w laptopie ... nominalny wymiar a przyciski nisko osadzone i plaskie ... z uwagi ze stukam bezwzrokowo rewelacja nie pamietam nazwy ale chyba sirius to ma w ofercie jesli nie to to tak jak wspominali wyzej ... Logitech - moze nawet nie Deluxe tylko OEM wersja (to samo bez kartonika) mam w pracy taka czarna - doskonal keyb :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Ehh bezsensowna taka pomoc ze ktos powie jaka jest dobra przynajmniej dla mnie , ja to musze sobie sprawdzic ją sam zobaczec jak sie pisze jak ręce lezą na niej itd a tak jak ktos mi poleci to nie jest to samo jak samemu sprawdzi sie kazdy ma inny sposób pisania lub trzymania dłoni jednemu jest tak wygodnie innnemu tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raziel Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Ehh bezsensowna taka pomoc ze ktos powie jaka jest dobra przynajmniej dla mnie , ja to musze sobie sprawdzic ją sam zobaczec jak sie pisze jak ręce lezą na niej itd a tak jak ktos mi poleci to nie jest to samo jak samemu sprawdzi sie kazdy ma inny sposób pisania lub trzymania dłoni jednemu jest tak wygodnie innnemu tak. Zgadzam sie ze to bezsensowny post. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Ehh bezsensowna taka pomoc ze ktos powie jaka jest dobra przynajmniej dla mnie , ja to musze sobie sprawdzic ją sam zobaczec jak sie pisze jak ręce lezą na niej itd a tak jak ktos mi poleci to nie jest to samo jak samemu sprawdzi sie kazdy ma inny sposób pisania lub trzymania dłoni jednemu jest tak wygodnie innnemu tak.eee tam do wszystkiego da sie przyzwyczaic ;) :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 nooo spokojnie moge polecic BTC 8110 8110/w klawirka ergo chyba najwygodniejszy kejbordzik jaki widzialem w zyciu, mam juz taka druga sztuke, pierwsza chodzila >6 lat nie zdarly sie z niej napisy wszystko chodzilo jak nowka, zabilem w niej sam dwa przyciski walac w nia z piesci ;-) teraz bez wachania kupilem druga sztuke i chodzi idealnie z ciekawych bajerow sa strzalki po lewej stronie kolo ctrla i shifta ktorych uzywam nieraz pod winda sa rowniez przyciski od slipa itd sa one dosyc twarde sou jeszcze nie zdazylo mi sie wylaczyc kompa przypadkiem - to w wersji 8110w 8110 nie ma butonow slipow miala za to kolo spacji bckspc duzy i bylo to swietne rozwiazanie niestety bez w juz jest nie do dostania Pozdrawiam i polecam taka klawirke jest po prostu za...ista Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Ja polecam Logitech INTERNET (50-60zł.) lub Logitech DELUXE ACCESS (70-80zł.) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yar68 Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 ktoś ma bezprzewodową? - jaką? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Ja polecam Logitech INTERNET (50-60zł.) lub Logitech DELUXE ACCESS (70-80zł.) 8) przylaczam sie......do tej pierwszej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 ktoś ma bezprzewodową? - jaką?Mam Logitech Cordless Desktop Pro - ma już ponad 1,5 roku, jestem z niej bardzo zadowolony - i jaki komfort jeszcze 3,5 roku gwarancji... ...szkoda tylko, że myszka nie optyczna... teraz nawet taniej niż za nią wybuliłem mógłbym kupić z optyczą:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 ja tam polecam z duzym ENterem :)) bo czasem nie trafiam w taki maly ;):D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 ja uzywam logitech deluxe access tania , niezawodna i cicha nie lubie jak mi klawa stuka za glosno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 logitech deluxe moge polecici spox klawiatura bez dodatkowych niepotrzebnych bajerow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Hej ja mam pytanie. Czy sa jakies przejsciowki do klaw z ps2 na USB?? Bo mam problem na mojej BTC jak gram w mohaa. Jak nacisne za duzo klawiszy lub takie dwa w kombinacji to mi jeden z klawiszy nie dziala i wydobywa sie "piiii" ze spikera. Jak puszcze jednego z nich to zaczyna dzialac. Wlasnie sie zastanawialem nad kupnem tego Deluxa czarnego ,ale on jest na ps2 i sie boje ,ze objawy beda podobne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Czy sa jakies przejsciowki do klaw z ps2 na USB??Chyba je gdzieś na giełdzie widziałem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 po co klawiatura za 100zł lepsza za 35 zł chyba że bezprzewodowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 po co klawiatura za 100zł lepsza za 35 zł chyba że bezprzewodowa :lol: wracajac do tematu only logitech nienaganne chodzenie klawiszy, swietnie wyprofilowana klawiatura i podporka pod nadgarstki co sprawia ze praca na niej jest naprawde przyjemna. Rowniez polecam Logitech Deluxe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Kup klepaka za 20z,ł a za reszte skocz sobie na piwo !! :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HP Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 ja polecam czarną Logitech Internet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 LOGITECH Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Jak może być na kablu to ja polecę ms naturala. Bardzo wygodna i nieźle wykonana. Cena nówki ok. 80 pln, ale ja kupiłem w zasadzie nieużywaną za 48 z wysyłką. Jedyna niewielka wada to inaczej zrobione klawisze kursorów ale do tego można się przyzwyczaić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yar68 Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 po co klawiatura za 100zł lepsza za 35 zł chyba że bezprzewodowa najtanszą bezprzewodową jaką znalazłem to jakiś Tracer za 69 zeta (łączy na podczerwień) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...