Skocz do zawartości
zwierz

Jaką klawiature do 100zł??

Rekomendowane odpowiedzi

Logitech Deluxe :)

Najlepsza klawiatura jaką miałem - bez żadnych beznadziejnych dodatkowych klawiszy, rolek 8O i innych pierdół.

:arrow: zgadzam sie w zupelnosci. obecnie uzywam jej bezprzewodowego brata (bardzo fajna klawiaturka), ale na dniach kupuje sobie wlasnie Logitech Deluxe na kablu. no i cena rowinez ok (max. 50 zl).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pisalem jakis tydzien temu u kolesia banalny programik na klawiaturze z przyciskami takimi jak w laptopie ... nominalny wymiar a przyciski nisko osadzone i plaskie ... z uwagi ze stukam bezwzrokowo rewelacja

nie pamietam nazwy ale chyba sirius to ma w ofercie

jesli nie to to tak jak wspominali wyzej ... Logitech - moze nawet nie Deluxe tylko OEM wersja (to samo bez kartonika)

mam w pracy taka czarna - doskonal keyb :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh bezsensowna taka pomoc ze ktos powie jaka jest dobra przynajmniej dla mnie , ja to musze sobie sprawdzic ją sam zobaczec jak sie pisze jak ręce lezą na niej itd a tak jak ktos mi poleci to nie jest to samo jak samemu sprawdzi sie kazdy ma inny sposób pisania lub trzymania dłoni jednemu jest tak wygodnie innnemu tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh bezsensowna taka pomoc ze ktos powie jaka jest dobra przynajmniej dla mnie , ja to musze sobie sprawdzic ją sam zobaczec jak sie pisze jak ręce lezą na niej itd a tak jak ktos mi poleci to nie jest to samo jak samemu sprawdzi sie kazdy ma inny sposób pisania lub trzymania dłoni jednemu jest tak wygodnie innnemu tak.

Zgadzam sie ze to bezsensowny post.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee tam do wszystkiego da sie przyzwyczaic ;) :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nooo spokojnie moge polecic BTC 8110 8110/w

klawirka ergo chyba najwygodniejszy kejbordzik jaki widzialem w zyciu, mam juz taka druga sztuke, pierwsza chodzila >6 lat nie zdarly sie z niej napisy wszystko chodzilo jak nowka, zabilem w niej sam dwa przyciski walac w nia z piesci ;-) teraz bez wachania kupilem druga sztuke i chodzi idealnie

z ciekawych bajerow sa strzalki po lewej stronie kolo ctrla i shifta ktorych uzywam nieraz pod winda

sa rowniez przyciski od slipa itd sa one dosyc twarde sou jeszcze nie zdazylo mi sie wylaczyc kompa przypadkiem - to w wersji 8110w

8110 nie ma butonow slipow miala za to kolo spacji bckspc duzy i bylo to swietne rozwiazanie niestety bez w juz jest nie do dostania

Pozdrawiam i polecam taka klawirke jest po prostu za...ista

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktoś ma bezprzewodową? - jaką?

Mam Logitech Cordless Desktop Pro - ma już ponad 1,5 roku, jestem z niej bardzo zadowolony - i jaki komfort jeszcze 3,5 roku gwarancji...

Dołączona grafika

...szkoda tylko, że myszka nie optyczna... teraz nawet taniej niż za nią wybuliłem mógłbym kupić z optyczą:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej ja mam pytanie. Czy sa jakies przejsciowki do klaw z ps2 na USB?? Bo mam problem na mojej BTC jak gram w mohaa. Jak nacisne za duzo klawiszy lub takie dwa w kombinacji to mi jeden z klawiszy nie dziala i wydobywa sie "piiii" ze spikera. Jak puszcze jednego z nich to zaczyna dzialac. Wlasnie sie zastanawialem nad kupnem tego Deluxa czarnego ,ale on jest na ps2 i sie boje ,ze objawy beda podobne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po co klawiatura za 100zł lepsza za 35 zł 

chyba że bezprzewodowa

:lol:

wracajac do tematu only logitech nienaganne chodzenie klawiszy, swietnie wyprofilowana klawiatura i podporka pod nadgarstki co sprawia ze praca na niej jest naprawde przyjemna. Rowniez polecam Logitech Deluxe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak może być na kablu to ja polecę ms naturala. Bardzo wygodna i nieźle wykonana. Cena nówki ok. 80 pln, ale ja kupiłem w zasadzie nieużywaną za 48 z wysyłką. Jedyna niewielka wada to inaczej zrobione klawisze kursorów ale do tego można się przyzwyczaić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...