crackers Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Skad moge ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> plaskie diody niebieskie do kieszeni dyskowej ? Najlepszy bylby adres sklepu z takimi diodami (net+real :D). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 jakis miesiac temu pytalem o takie, to jeszcze niby nie ma, mieli tylko afair 10mm, 5mm, 3mm i smd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Sprobuj zrobic jak w cdkach lub flopach umiesc zamiast tej diody kawalek plexy i w to wpasuj diode 3mm . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Sprobuj zrobic jak w cdkach lub flopach umiesc zamiast tej diody kawalek plexy i w to wpasuj diode 3mm .nie da sie, bo w kieszeni dioda jest cala widoczna (wystaje). btw - mi sie chcialo ostatnio wystrugac z plastiku plaska led a za nia dalem 5mm :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Skad moge ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> plaskie diody niebieskie do kieszeni dyskowej ? Najlepszy bylby adres sklepu z takimi diodami (net+real :D). TU maja plaskie diody. Niebieskich nie ma ale sa inne kolory pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Skad moge ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> plaskie diody niebieskie do kieszeni dyskowej ? Najlepszy bylby adres sklepu z takimi diodami (net+real :D). TU maja plaskie diody. Niebieskich nie ma ale sa inne kolory pozdro Różnokolorowe płaskie mają wszędzie... nam chodzi o niebieskie płaskie. Moje propozycje: :arrow: zeszlifować okrągłą diodę 5mm do potrzebnych wymiarów, jeżeli się da oczywiście :arrow: jeżeli masz przezroczystą płaską d. w kieszeni, to wstaw bezpośrednio za nią niebieską, powinno ładnie świecić :arrow: jeżeli masz kolorową wstawioną, biegnij do sklepu po byle jaką płaską i patrz pkt. wyżej ;) PS. kiedyś szlifowałem diodę do kwadratowych rozmiarów i kilka mi wyszło. Trzeba uważać żeby nie przedobrzyć, bo wtedy się dioda rozpada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Skad moge ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> plaskie diody niebieskie do kieszeni dyskowej ? Spod młotka ... :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...