Damianosz Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Jestem troszkę zielony ze sprzętu, a jak dotąd to spotkałem się z informacją (8potoków w Radku9500Pro) na benchmark.pl więc nie wiem czy to prawda, alemi się wydaje że tak!!!!!!!!!!!!!! P.S. Proszę nie myśleć, że ja cosik mam do tejże strony, ale kciałem udowodnić kumplowi rację. :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian_Bach Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Tak. Radeon 9500 PRO ma 8 potoków renderowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 r9500 pro ma 8 potokow renderujacych. r9500 ma 4. wlasnie na benchmarku jest dobre porowanie mozliwosci kart graf. tam radze zajrzec. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...