Skocz do zawartości
Binio

Co mi powiecie o tym Bartonie

Rekomendowane odpowiedzi

AXDA2500DKV4D 4157457250083 AQXDA3019 MPM

Z mojej strony moge powiedziec ze narazie wykrecilem kolege na 2300mhz 11,5 X 200 juz przy 1,7v stabilny wiec chyba wynik calkiem calkiem niestety nie moge go wiecej podkrecic bo chyba zasilka strajkuje na 1,8 v jest start biosu ale do windy juz nie wejdzie chyba nawet napewno to zasilka bo w obudowie mam 4 wentyle a mocy tylko 300 codeshita

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co ci moge powiedziec to tylko tyle ze te z niskim batchem kreca sie lepiej niz inne - to tyle z moich obserwacji - jeszcze nietestowalem nic z 19 tygodnia a 18 był super, jak dlamnie powinienes zrobic minimun 2400 mhz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co ci moge powiedziec to tylko tyle ze te z niskim batchem kreca sie lepiej niz inne - to tyle z moich obserwacji - jeszcze nietestowalem nic z 19 tygodnia a 18 był super, jak dlamnie powinienes zrobic minimun 2400 mhz

Szczerze mowiac to jestem tu nowy jakis tydzien sie przygladalem a teraz zaczynam pisac ale jeszcze nie wiem co to jest "batch"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co zostalo podkreslone na czerwono to własnie batch bo z seriami to ruznie bywa a jak masz wiecej kasy to kup ENERMAX 465 W - ja na takim jade z koniecznosci i jest miodzio przy 1.95 V jest mi w stanie utrzymac stabilne 5 V i 3.3 V a to juz cos.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co zostalo podkreslone na czerwono to własnie batch bo z seriami to ruznie bywa a jak masz wiecej kasy to kup ENERMAX 465 W - ja na takim jade z koniecznosci i jest miodzio przy 1.95 V jest mi w stanie utrzymac stabilne 5 V i 3.3 V a to juz cos.

Szczerze to myslalem o chiftecu 420 dualfan enermax troszke za drogi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cos za cos, ja w czasie testow spalilem dwa 550 W i jeden 300 W wiec poszedłem po rozum do głowy i kupiłem jedna z leprzych zasilek na rynku - a ze droga to juz inna sprawa.

Stabilnosc przede wszystkim miałęm juz dość odgłosów zwalniającego wenyla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cos za cos, ja w czasie testow spalilem dwa 550 W i jeden 300 W wiec poszedłem po rozum do głowy i kupiłem jedna z leprzych zasilek na rynku - a ze droga to juz inna sprawa.

Stabilnosc przede wszystkim miałęm juz dość odgłosów zwalniającego wenyla.

Rozumiem i bede myslal cos powazniej o zasilce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...