Skocz do zawartości
thot7

JAKA zasilka lepsza?????

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do wyboru kupic zasilacz chiefteca 360 hpc lub Huntkeya lw-6400 h gold 400 w .Fatk jest taki ze zalezy mi na kasi i czy wystarczajaco dobry bedzie chieftec bo jego cena wynosi 275 a huntkeya 350 .ktory byscie polecili ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalezy jakie urządzenia chcesz do niego wsadzić

i do jakich celów ma CI służyć. Wiadomo, lepiej kupić

droższy (myślę, że lepsze rozwiązanie) niż tańszy. Ale to zależy od tego czy możesz sobie na lepszy pozwolić. Brałbym Huntkeya.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam do wyboru kupic zasilacz chiefteca 360 hpc lub Huntkeya lw-6400 h gold 400 w .Fatk jest taki ze zalezy mi na kasi i czy wystarczajaco dobry bedzie chieftec bo jego cena wynosi 275 a huntkeya 350 .ktory byscie polecili ??

Sprawdz tutaj o ile sie nie myle to chieftec 420 dual fan 299 a 360 df 245

rom.com.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CO DO CHIEFTECÓW - dzisiaj dostałem dragona DA-01-BD

z zasiłką chiefteca 360W - po zwiększeniu napięcia na 1.775V miałem na +12V - 12.78V!!! a zasilacz po kilku minutach w biosie (ni udało mi się windozy zainstalować) wyłącza się i włącza dopiero po kilku minutach :( złom! a nie mam rozbudowanej konfiguracji :(

1hhd 1 cd-rom, epox 8rda+, gefroce mx 440...

wybrałbym huntkey'a - w proline jest teraz po 269pln :D miodzio!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CO DO CHIEFTECÓW - dzisiaj dostałem dragona DA-01-BD

z zasiłką chiefteca 360W - po zwiększeniu napięcia na 1.775V miałem na +12V - 12.78V!!!  a zasilacz po kilku minutach w biosie (ni udało mi się windozy zainstalować) wyłącza się i włącza dopiero po kilku minutach :( złom! a nie mam rozbudowanej konfiguracji :(

1hhd 1 cd-rom, epox 8rda+, gefroce mx 440...

wybrałbym huntkey'a - w proline jest teraz po 269pln :D miodzio!

a moze uszkodzona sztuka ??? ja dostalem taka sama bude z zasilka DF i mam wzorowe odczyty z mobo - musze jeszcze miernik zlatwic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...