vangelii Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia Witam serdecznie ! Problem polega na tym, że w przeglądarce internetowej, Spotify - dźwięk na głośnikach jak i na słuchawkach jest super głośny i fajny , ale w grach , youtube... jest o 2/3 cichszy , suwaki itp. wszystko na maxa, wyłączone wszelkie efekty i jest po prostu cicho. Gdzieś znalazłem w Internecie, że pomoże aplikacja MyAsus i tam jakieś podbicie dźwięku będzie , no ale a appka chyba jest tylko na laptopy bo takiej opcji nie widzę . Nie mam zielonego pojęcia co mam zrobić , prosiłbym o jakąś radę . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mr.T... Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia Witam win11 ? uruchomiona przeglądarka np. z YT i jakimś materiałem i dopiero wtedy , ikonka głośności - prawy myszki - mikser głośności - pojawią sie ustawienia systemowe - Aplikacje - i dopiero wtedy pojawi sie - przeglądarka i możliwość zmiany poziomu głośności dla włączonej aplikacji , czyli z grami tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vangelii Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia Hello, tak win 11 , już to robiłem wszystko jest na 100% , ściągnąłem aplikacje na windowsa spotify, jak i z przeglądarki i z appki z windowsa grają głośno, a przejdę na youtube na przeglądarce, bądź włączę grę to ucicha o połowę wszystko . Tylko spotify z przeglądarki i systemu windows jako appka daje 100% możliwości . Mogę jeszcze dodać , że jak wejdę w system/dźwięk/mikser głośności i mam pasek ustawiony na 100% to widzę , podczas odtwarzania dźwięku np youtube, że pasek dobija do 25% z 100% , odpale spotify z przeglądarki czy appki od razu 100 na 100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...