madx21 Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Nie mam zielonego pojęcia i dlatego pytam :) Czy kabel USB którym podłączam urządzenia na USB 1.1 będzie działać z urządzeniami 2.0 ?? Tzn. mam HP DeskJet 930C podłączoną kabelem do USB 1.1. Tera kupuje sobie HP DeskJet 5550C i podobno ma port USB 2.0 i czy ten sam kabel mi wystarczy czy muszę kupować nowy :( ?? A porty USB 2.0 mam bo posiadam KT3 Ultra ARU :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Kable chyba są te same. A nawet jeśli to i tak usb 2.0 jest kompatybilne w dół więc najwyżej drukarka będzie pracować tylko na usb 1,1 i pewnie nie wyciągnie pełnej mocy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Kable chyba są te same. A nawet jeśli to i tak usb 2.0 jest kompatybilne w dół więc najwyżej drukarka będzie pracować tylko na usb 1,1 i pewnie nie wyciągnie pełnej mocy :lol:Bardzo to jest możliwe ... spróbuj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 bedzie dzialac nie dygaj kabel na 100% jest ten sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 A czemu miałby być inny kabel???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 A czemu miałby być inny kabel???????? bo sie nazywa 2.0 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 I kosztuje 10 x tyle co ten USB 1,1 LOL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...