Wojtek33 Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Cześć. Szukam przewodowej myszki do gier do 300zł. Gram we wszystkie typy gier, głównie w CS:GO. Mój chwyt myszki to Claw grip/Fingertip grip. Mam dosyć dużą dłoń (od nadgarstka do końca palca środkowego 20cm). Preferuję chwyt myszki 1+3+1. Co myślicie o Razer deathadder v2, Steelseries Rival 5? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reevis Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Wybrane przez ciebie myszki nie nadają się do trzymania chwytem claw grip są za długie. Jak trzymasz chwytem Claw grip/Fingertip grip to lepiej w dłoni będzie ci leżała np. Zowie ZA13-B. A najlepszym rozwiązaniem jest wybrać się do marketu euro rtv/media markt (myszki są w nich wystawione) i samemu przetestować jak ręka leży na myszce i będziesz wtedy wiedział która jest dla ciebie najwygodniejsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaffyDuck Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2022 (edytowane) witam, mi w razerze po 2 latach zaczął wystepowac dwuklik. Wróciłem do logitecha a mianowicie następcy świetnej g400 czyli mx 518 która polecam https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/myszy-komputerowe/myszki-uniwersalne/mysz-przewodowa-logitech-mx518-gaming-usb-czarna dodam że g400 uzywałem chyba z 7 lat, poznej naderwałem kabel i wyladowała ostatecznie w 2019 w szafie, ale do końca działała perfekcyjnie. Pozniej slużył mi razer ale tylko przez 2 lata dodam jeszcze że jak masz duża dłon to bedzie idealna Edytowane 21 Sierpnia 2022 przez DaffyDuck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anderen Opublikowano 15 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2022 Bierz Zowie ZA13-B Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...