bnb Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Fotki mojej obudowy ;] robie wlasnie inna wiec niedlugo bedzie zmiana :] tez zamieszcze foty :] Korek dosc mocno wyglusza :] polecam ;] a tej zaslepki nie chcialo mi sie juz szukac dalem se spokoj ;] Drugi profil ;] I wnetrzne :] jak widac jest co wyciszac ;] na dole po prawo drugi zasilacz polaczone sa stycznikiem ;] POdoba wam sie ten korek ? :D bo berkut powiedzial ze paskudne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Nawet fajny pomysl z tym korkiem (zapewne tylko przykleiles go do blachy nie ? Mam pytanie, jakie masz audio w pokoju ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Cool Buda. Moduj będzie jeszcze fajniejsza:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Bajzel w kompe jest niezly :P Ogolnie spox, ale mam ladniejsza :) Zartuje. Fajnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 ale syf, no ja takiego nie miałem w kompie w życiu, a neizły bajzel-man jestem - reszta fajna, szczególnie to od V7+ co wystaje z przodu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 heh :P nawet fajna jak cicha :P. I tym optymistycznym akcentem pisze mojego 1000 posta na tym forum pozdro :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 korek wyglada fajnie ! ale obudowa jakas kiszkowata ! a ten zielony kolor do kitu ! no i moglb bys posprzatac w srodku bo syf straszny :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 nie obraz sie ale ... zdjecia mozna zmniejszyc nawet w paincie :((( to co zrobiles to szczyt lenistwa, w kompie burdel, a obudowe sie wycisza od wewnatrz ... lepsze efekty i wyglad ... (berkut mial racje) PS.nie cierpie zielonego : (( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnb Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Spox nie obrazam sie :P co do lenistwa to jest :wink: ale to bylo robione cyfrakiem i zmniejszalem je 8O [chcialem zeby byly wmiare dobrej jakosci] co do syfu :D nie jest az tak duzy :wink: w sumie tylko kableki :D co do koloru to kwestja gustu :wink: a z wewnatrz strasznie trudno bylo ja wykleic ...... wiec zrobilem z zewnatrz ...... pozatym pasuje mi wystrojem do pokoju :D co do audio to niechce pisac :D Pozdrownienia dla wszytskich :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 pewnie te audio jakies kiszne i sie wstydzisz ! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 No napisz co tam, ze starocie i sa okrpne szumy, zawsze to glosniki naziemne ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 a mi sie niepodoba.... jakas... taka..... nietaka ta obudowa... chodz pewnie cicha :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 1 - za duze zdjecia ! 2 - lenistwo, korek klei sie od srodka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeNeK Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 hehe :) a dal cos ten korek wogule :?: od srodka chyba daje lesze efekty a co do wielkosci zdjec to moles je troszki zmniejszyc .. musialem ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> 1600x1200 a i tak sie nie miescily na ekranie :) widze ze masz taka sama naklejke "geared by MSI" jak ja :wink: tylko jeszcze jej nie nakleilem ... czekam az pomaluje obudowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 hehe zielony sux ;] ta puszka na obudowie fajna :PPP korek tez w porzo ;]] a te kable to w ogule hehehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 tych zdiec wiekszych sie niedalo???? pomaluj ten przod i zrob cos z kablami w srodku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnb Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Sorki za zdjecia :? ale u mnie sie mieszcza :twisted: nie pomyslalem o innych :( a co do tego korka od wewnatrz strasznie ciezko bylo nie mowie tez leniwosc :twisted: .... na zewnatrz tez pomaga i to duzo ...... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 widze ze masz taka sama naklejke "geared by MSI" jak ja :wink: tylko jeszcze jej nie nakleilem ... czekam az pomaluje obudowe. Trzeba miec :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 :arrow: ... jesli mam byc szczery to obudowa nie podoba mi sie. sorry za opinie, ale kazdy ma swoj gust :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Miałem zamiar wrzucic tutaj pare fotek mojego sprzeta (korzystajac z juz zaczetego wątku :)... ale postanowilem tylko zapodac link do fotek i opisu ktorego swego czasu Lisek (chyba slusznie ;) nie wzial do dzialu modyfikacje ( za malo ingerencji w wyglad chiba ;)) take a look :) troche przydługo fotki sie laduja ale warto poszczekac ;) http://republika.pl/erio/ To jest klasyka ... zadnych wydziwnien ... moze kiedys jak mi sie bedzie nudzilo to ją na jakis kolorek spayem przejadę ;) ale narazie nie zapowiada sie ... mysle nad wyciszeniem dysku korkiem ale ...nie bardzo widze sens ... jak zobacze to to zrobie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnb Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Cos mi fotek nie laduje ....... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 ładuje ... ładuje ... tylko jakies 10 minut ;) serio :((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnb Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 wkoncu sie zaladowalo :D niezly hub :P i ta kierownica pod biurkiem 8) wlasnie robie obudowe :D ehh zle mi przycieli kontowniki :( wlasnie na szlifiercr je rownam :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 pochwal sie wkoncu co to za glosniki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 pochwal sie wkoncu co to za glosniki Ale Ty upierdliwy daj chlopakowi spokuj ! kupil pewnie na bazarze i wstydzi sie powiedziec :) Jak te glosniki sa tak dobre jak ta obudowa :) to moze niech sie nie chcwali :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnb Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 W tym momencie w pokoju mam koda & goky melody 3 [te brazowe] dalej jamo studio najwyzszy numer z tej starej serii [nie chce mi sie sprawdzac oznaczen] dalej central ex 686c koda & goky sub goky sw 1000 tyl to koda & goky EX686T wszytsko podczepione ultralink miedzianymi amplituner niestety yamaha v396rds ta stara o wyzszej mocy podlaczone do kompa do audigy [niestety yamahe 620 i dvd zabrali do innego pokoju a wzmacniacz sie rozyspal :] az tak wam na tym zalezy to macie ........ a zapomnailem przechodza sygnaly przez mikser ..... ale jakis noname ........... chyba wszytsko ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...