StarQ Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Cześć wszystkim. Potrzebuje karty Wi-Fi do Pc , ponieważ wynajmuje pokój i nie mam możliwości połączyć się z internetem przewodowo. Zastanawiam się czy lepsza będzie karta Wi-Fi TP link Archer 5te WiFi czy jakaś na M2 ? Płyta główna to MSI Z390 gaming plus . Odległość do routera to coś koło 10 m i dwie ściany.Mozecie coś polecić do 200 zł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Ja tam bym brał na USB. Łatwo zamontować i zdemontować. Jak już ci nie będzie potrzebna w tym komputerze bez problemu będziesz mógł jej użyć w każdym innym PC albo laptopie. Łatwo możesz przestawić w inne miejsce żeby złapać lepszy sygnał, postawisz wszędzie tam gdzie kabel USB starczy na długość, a w razie potrzeby wymienisz na dłuższy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StarQ Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2022 2 godziny temu, cochin napisał: Ja tam bym brał na USB. Łatwo zamontować i zdemontować. Jak już ci nie będzie potrzebna w tym komputerze bez problemu będziesz mógł jej użyć w każdym innym PC albo laptopie. Łatwo możesz przestawić w inne miejsce żeby złapać lepszy sygnał, postawisz wszędzie tam gdzie kabel USB starczy na długość, a w razie potrzeby wymienisz na dłuższy. Ale czy na USB będzie zadowalająca jakość ? Ewentualnie jakiś byś polecił? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...