krzysiulos Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2022 nie wiem o co chodzi ale w 1 misji za pierwszym razem jak grałem nawet gdy mnie zabili to mogłem dalej przejsc te misje. Teraz po odinstalowaniu,zainstalowaniu,zmienianiu RAM w ustawieniach itd. w jednym miejscu staje gra i nic nie da się zrobić 😕 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebula145 Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2023 Gierka bardzo mi się podoba i planuje kupić.🖥️ Muszę ukończyć najpierw kupę wstydu gier i na liście ma 90 gier do ukończenia.😆 Nie narzekam na nudy ale ostatnio jest ogromna plaga pre- order gdzie kpi się z graczy PC bo optymalizacja w dniu premiery woła chwilami pomstę do nieba.😡 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebula145 Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2023 W dniu 29.08.2022 o 17:36, krzysiulos napisał(a): nie wiem o co chodzi ale w 1 misji za pierwszym razem jak grałem nawet gdy mnie zabili to mogłem dalej przejsc te misje. Teraz po odinstalowaniu,zainstalowaniu,zmienianiu RAM w ustawieniach itd. w jednym miejscu staje gra i nic nie da się zrobić 😕 Być może pozostały jakieś sterowniki i się ze sobą pomieszały. Osobiście miałem podobny przypadek i powiem szczerze że najlepszy sposób to pobrać system Windows 10 pendrive i zainstalować go od nowa. Nie ma nic gorszego jak przez głupotę pomieszać pliki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...