Paazik Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Potrzebuje dobrych driverów do karty sb 128pci ct4810 lub ct4380(nie pamiętam) do windy xp. Referencyjne są do du** bo nie mają wspomagania sprzętowego. Z góry dziex! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 http://pl.europe.creative.com/support/driv...ers/welcome.asp ja takie posiadam i moglem zwiekszyc "bass" i sopranik troche wzmocnic microfon ale zaduzo na tym SB128 to chyba nie zdzialamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Sb128 nie ma sprzętowej akcelerqacji dzwieku :(, eax jest dopiero od sb 1024 i wyżej. Ja używam tych z windy i nie przeszkadzją mi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 ...zara, przecież SB128 ma wsparcie dla EAX, co prawda w wersji 1.0, ale zawsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...