tiomor Opublikowano 6 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2022 Hejka, Kupiłem niedawno iiyame z topicu i o ile z PCetem działa perfekcyjnie, to z laptopem się już nie lubi. Lapek na pewno obsługuje tą rozdzielczość, ale z jakiegoś powodu w przypadku monitora iiyamy nie pokazuje żadnego obrazu. Monitor jest wykrywany (niestety jako generic PnP), moge nawet ruszyc na niego myszką jak rozszerzę monitory, ale... ciemność na ekranie tylko widać. Sprawdzałem po DP(przez stacje dokującą) i bezpośrednio przez HDMI (tutaj to o ile pamietam nie widział ani obrazu ani rozdzielczości). Monitor na 100% w pełni sprawny. Próbowałem też wrzucić jakieś przypadkowe sterowniki do ultrawide monitora od iiyamy (bo do tego modelu nie ma), ale coś nie chciało ich zaakceptować ;d Jakieś porady albo złote tipy się może znajdą? Czy monitor do zwrotu (bo potrzebuje korzystać z niego z lapkiem)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 6 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2022 Spróbuj wyłączyć w laptopie kartę w procesorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...