Tiko35 Opublikowano 16 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2022 System: windows 10 pro Problem: co kilka godzin system sam otwiera mi okienka, rusza kursorem, np. otwiera okno uruchamiania i wpisuje gpedit.msc, zamyka okna przeglądarki. Od czego zacząć diagnozę? Przeksanowałem system Avastem ale niczego nie znalazł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 16 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2022 12 godzin temu, Tiko35 napisał: System: windows 10 pro Problem: co kilka godzin system sam otwiera mi okienka, rusza kursorem, np. otwiera okno uruchamiania i wpisuje gpedit.msc, zamyka okna przeglądarki. Od czego zacząć diagnozę? Przeksanowałem system Avastem ale niczego nie znalazł super sprawa XD poproszę o stosowny filmik podczas takiego wydążenia Avastem to se możesz .... https://www.eset.com/pl/home/online-scanner/ i pełne skanowanie systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackops73 Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2022 Zainteresowałbym się na Twoim miejscu pełnym skanowaniem systemu przed rozruchem. Możliwe, że ktoś siedzi ci na kompie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 5 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2022 dzwoń do egzorcysty 😉 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...