srekal34 Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Są to pliki z muzyką. Odczytuje je winamp(nero ich nie rozpoznaje). Jak mam je nagrać na płytę audio tak, aby odczytał to mój odtwarzacz CD(odczytujący tylko audio)?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 W winampie masz w Preferences zakladke Output (zakladam ze uzywasz winampa 2.**) Klikasz tam i zaznaczasz "Nullsoft Disk writer plug-in". Teraz klikasz na Configure i ustawiasz sobie do jakiego formatu ma byc skowertowana muzyka. Nastepnie zamykasz okienko (wazne jest aby przy zamykaniu "Disk writer" byl zaznaczony) i puszczasz muzyke .ogg W sumie to nie wiem jakie formaty obsluguje ten disk writer ale jak zminisz ogg na wave'a to tez bedzie spox ;) Potem dodajesz wavy do Nero i gra muzyka :D BTW: zeby wylaczyc disk writera poprostu zaznacz jakas inna pozycje np. "DirectSound output" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 albo sciagasz plug-in do nero i normalnie zgrywasz jako audio albo sciagasz programik easy ca audio extractor i konwertujesz na co chcesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Skorzystalem z wtyczki do nero. I poszło;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...