Stefanskiben Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2022 (edytowane) Zamierzam wymienić swoją starą kartę graficzną GTX760Windforce na nową: MSI GeForce GTX 1660 SUPER GAMING X 6GB Nie wiem tylko czy karta będzie działać z moją płytą główną: gigabyte GA-Z97X-Gaming 5, nie wiem jak to znaleźć więc proszę o pomoc. dziękuję wszystkim którzy spróbują mi pomóc Edytowane 18 Września 2022 przez Stefanskiben Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefanskiben Opublikowano 19 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2022 dziękuję za odpowiedź, a procesor to: intel core i7-4790K Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefanskiben Opublikowano 21 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2022 zasilacz sprawdziłem, wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...