Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

chodzi o to ze ten celek bardzo kiepsko sie kreci

na tych rdzeniach max to ok 550 " bez extreme cooling "

ciesz sie ze chodzi na 75 MHz, i jest malutka szansa przy dobrym chlodzeniu i dobrym napieciu na 83 MHz

dobra, ale co jest przyczyną tego komunikatu???????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Celek 433Mhz to nie najlepszy procek do o/c . Widziłem tylko pare taki :Dch co chodziły na magistrali 83Mhz choć wszystko jest możliwe!! . Sprobuj podnieść mu napięcie oraz zadbaj o dobre chłodzenie . Ale według mnie to cache wysiada . :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mialem celka 433@541 bez problemow(opchnalem go 2 tyg. temu)...wstawal nawet na 600Mhz(100 FSB) ale tylko wstawal :( :( ...teraz w drugim kompie mam innego celka tez 433@541 i jest OK(nie przeszkadza 41,5PCI)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodzi o to ze ten celek bardzo kiepsko sie kreci

na tych rdzeniach max to ok 550 " bez extreme cooling "

ciesz sie ze chodzi na 75 MHz, i jest malutka szansa przy dobrym chlodzeniu i dobrym napieciu na 83 MHz

potwierdzam ;) sam takiego mialem... nie chcialo sie wiecej krecic to cholerstwo... 83 to max...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiedziałem chłopaki że histeryzujecie.... :wink:

Po wnikliwej analizie..... stwierdziłem, że Samsung nie wytrzymał PCI 41 - wywalała sie windoza, po odpaleniu systemu z seageta poszło jak po maśle 8) na szynie 83 8) .

Tylko teraz jest jesen problem, musze przenieść system na seageta, wiem że można tego dokonać za pomocą norton ghosta, właśnie go zainstalowałem ale za cholere nie wiem jak sie do tego zabrać :oops: :oops: :oops: możecie mi poradzić krok po kroku jak przenieść cały system z zainstalowanymi progosami?????????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mojego calerona 433 (chyba A) bez problemu podkręciłem do 541 (Fsb 83), ale gdy próbowałem więcej komp nie chciał sie uruchomić.. :evil:  może jakieś rady?? :)

:evil: Zapomnij :evil:

ni ma cel433 A jest 533 ale to już na FCPGA - ten to sie kręci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...