pitol321 Opublikowano 31 Marca Zgłoś Opublikowano 31 Marca Nie patrz na wyniki w core clock, a w wyniki Twojej wydajności w testach i syntetykach oraz na maksymalne stabilne OC Twojej karty. Zamykanie się na podane w necie wartości lub oczekiwanie, że takie się osiagnie mija się z sensem i nie ma nic wspólnego z tą sztuką krzemu, którą masz i realnym OC jakie mozesz na niej osiągnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masu91 Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia Hej, moja grafika od pierwszego dnia pod obciążeniem nieprzyjemnie burczy. Nie jest to bardzo głośne, ale profil dźwięku jest bardzo nieprzyjemny dla ucha i słyszalny przez to cały czas. Czy ktoś z was ma doświadczenie z reklamowaniem takiej wady? Czy producenci to uznają czy raczej należy się spodziewac, że strace grafikę na kilka tygodni i dowiem się, że "nie wykryliśmy nieprawidłowości"? Moja grafika to Gigabyte Aero RTX 4070 Super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stempel91 Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia a gdzie ją kupiłeś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masu91 Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 51 minut temu, stempel91 napisał(a): a gdzie ją kupiłeś ? KR System Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia Palit gainward? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masu91 Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia Napisałem przecież, że Gigabyte z serii Aero. Dorzucam film jak to brzmi. Na żywo słychać to oczywiście bardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia Nie ma opcji by grzebali,wentylator jest ok Mozesz wgrać np bios od gamingx msi co zwolni mapa wentylatora albo inny Q Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masu91 Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 17 minut temu, karro napisał(a): Nie ma opcji by grzebali,wentylator jest ok Mozesz wgrać np bios od gamingx msi co zwolni mapa wentylatora albo inny Q Teraz zatrzymałem te wentylatory i dalej to słychać, czyli dźwięk wydobywa się z innego miejsca na GPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) To cewki pewnie też ciężko o rma szczególnie z kartami w Polskim serwisem czyli Gigabyte Asus,msi ,co innego zwrot 14 dniowy Edytowane 16 Kwietnia przez karro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stempel91 Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia raczej cewki wiec dzwiek tego typu nie pomoze Ci w uznaniu reklamacji - ale są serio głośne. Spróbował bym najpierw odesłać a jesli karta nie ma roku to szczególnie powinienes to zrobic Jesli nie chcesz odsylac to ja bym sciagnal radiator (uwaga ciezko odchodzi a rdzen jest odsloniety wiec latwo ukruszyc) i sprawdził wszystkie elementy na karcie (poprzyciskal palcem) - zeby sie upewnic 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...