Skocz do zawartości
MeHow

Program do naprawiania .CUE

Rekomendowane odpowiedzi

no juz nie wytrzymam!!! zamontowalem obie plytki tej gry w alcoholu jako virtuale :/ instaluje i gdzies przy 40% wyskakuje mi FILE NOT FOUND :( i teraz nie wiem :/ czy to wina instalatora, ktory nie chce przeskoczyc i instalowac z drugiego wirtualnego napedu, czy po prostu skopany .bin :( :( :(

czekam na link lub nazwe progzu ktory naprawia .biny

:( dzis wyjezdzam na 2 tyg. a tak chce jeszcze przyciac w Vietconga ]:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie uzywam cdmage z www.cdrinfo.pl moze to mi naprawi :)

potem sproboje sciagnac tego deamona :/ odpalilem juz na wszelki wypadek sciaganie cd1 vietconga :/ ale bede mial dopiero za 23h :( a do tego czasu to ja juz gdzies we Wloszech bede :( :( :( :(

buuu musi sie udac :) (nie spakuje sie dopoki to mi nie podziala ;D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra panowie :) stwierdzam 2 rzeczy

primo - zainstalowalo pierwsza plytke

secundo - tak glupiego instalatora jeszcze nie widzialem :/ prosi mnie o drugi cd :) i nie ma opcji, zeby go znalazl w cdromie :) zaraz lece po cd i sobie przytne (or not)

:D :D :D

cdmage RULES!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak ktos ma modem a jest zainteresowany tematem, to 10 postów zamiast 1 mocno wqurwia, ze o rachunku nie wspomne, warto pamiętać że nie wszyscy mają stałki

hieh, jak ktos ma modem to ja sie zastanawiam co robi na forum, a swoja droga niby czemu ktos ma byc winny rachunkow TP SA? Na calym swiecie na modem jest staly okreslony abonament a nie impulsy i nie mozna obwiniac kolegi za to ze pisze post pod postem bo od tego jest forum, a ze ktos ma modem i placi wysokie rachunki to pretensje do TPSA. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak ktos ma modem a jest zainteresowany tematem, to 10 postów zamiast 1 mocno wqurwia, ze o rachunku nie wspomne, warto pamiętać że nie wszyscy mają stałki

hieh, jak ktos ma modem to ja sie zastanawiam co robi na forum, a swoja droga niby czemu ktos ma byc winny rachunkow TP SA? Na calym swiecie na modem jest staly okreslony abonament a nie impulsy i nie mozna obwiniac kolegi za to ze pisze post pod postem bo od tego jest forum, a ze ktos ma modem i placi wysokie rachunki to pretensje do TPSA. :lol:

nie, no nie przesadzajmy :) to byl ferwor walki z .binem :) i tak szlo po prostu pisanie ;P ;P ;P

:) nie robmy awantury :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi