MeHow Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Wiem, ze kiedys juz cos takiego bylo na forum, ale nie umiem znalezc :/ Prosze wiec :) o powtoreczke, bo sciagnalem sobie Vietconga i chyba jest jakis drobny blad :( pozdr MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 no juz nie wytrzymam!!! zamontowalem obie plytki tej gry w alcoholu jako virtuale :/ instaluje i gdzies przy 40% wyskakuje mi FILE NOT FOUND :( i teraz nie wiem :/ czy to wina instalatora, ktory nie chce przeskoczyc i instalowac z drugiego wirtualnego napedu, czy po prostu skopany .bin :( :( :( czekam na link lub nazwe progzu ktory naprawia .biny :( dzis wyjezdzam na 2 tyg. a tak chce jeszcze przyciac w Vietconga ]:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 tfu w temacie chodzilo mi o naprawianie .bin :P sorry :) zrobie teraz konwersje do .iso i sproboje wypakowac rarem moze cos pomoze? tak ktos robil na forum :) juz nie pamietam kto ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 czasem jak skopany bin pomaga konwersja na .iso. do tego celu uzyj np winiso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 czasem równiez ten naped virtualny alcohola nie sprawdza sie jak powinien-wrzuc pliki do deamona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 wlasnie uzywam cdmage z www.cdrinfo.pl moze to mi naprawi :) potem sproboje sciagnac tego deamona :/ odpalilem juz na wszelki wypadek sciaganie cd1 vietconga :/ ale bede mial dopiero za 23h :( a do tego czasu to ja juz gdzies we Wloszech bede :( :( :( :( buuu musi sie udac :) (nie spakuje sie dopoki to mi nie podziala ;D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 hmmm dalem mu repari i 0 of 27 repaired :( chyba jestem bliski zalamania sie buuuu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 skad sciagnac deamona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 jakims cudem cdMage wypakowal wszystkie pliki z niby zepsutego .bina - teraz instaluje normalnie z katalogu z dysku :) jesli zadziala :) to bede najszczesliwszym czlowiekiem na swiecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 dobra panowie :) stwierdzam 2 rzeczy primo - zainstalowalo pierwsza plytke secundo - tak glupiego instalatora jeszcze nie widzialem :/ prosi mnie o drugi cd :) i nie ma opcji, zeby go znalazl w cdromie :) zaraz lece po cd i sobie przytne (or not) :D :D :D cdmage RULES! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Znasz taka opcje "edycja"? Nie pisz posta pod postem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 buuu nie krzycz na mnie :) :) :) wczesniej zapewne bys mnie oskarzyl o postfuckerstwo, a teraz co? chicken shit huh? :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 jak ktos ma modem a jest zainteresowany tematem, to 10 postów zamiast 1 mocno wqurwia, ze o rachunku nie wspomne, warto pamiętać że nie wszyscy mają stałki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 jak ktos ma modem a jest zainteresowany tematem, to 10 postów zamiast 1 mocno wqurwia, ze o rachunku nie wspomne, warto pamiętać że nie wszyscy mają stałkilol stalke mam od 2 miesiecy wiec.... ;) ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 jak ktos ma modem a jest zainteresowany tematem, to 10 postów zamiast 1 mocno wqurwia, ze o rachunku nie wspomne, warto pamiętać że nie wszyscy mają stałki hieh, jak ktos ma modem to ja sie zastanawiam co robi na forum, a swoja droga niby czemu ktos ma byc winny rachunkow TP SA? Na calym swiecie na modem jest staly okreslony abonament a nie impulsy i nie mozna obwiniac kolegi za to ze pisze post pod postem bo od tego jest forum, a ze ktos ma modem i placi wysokie rachunki to pretensje do TPSA. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 jak ktos ma modem a jest zainteresowany tematem, to 10 postów zamiast 1 mocno wqurwia, ze o rachunku nie wspomne, warto pamiętać że nie wszyscy mają stałki hieh, jak ktos ma modem to ja sie zastanawiam co robi na forum, a swoja droga niby czemu ktos ma byc winny rachunkow TP SA? Na calym swiecie na modem jest staly okreslony abonament a nie impulsy i nie mozna obwiniac kolegi za to ze pisze post pod postem bo od tego jest forum, a ze ktos ma modem i placi wysokie rachunki to pretensje do TPSA. :lol: nie, no nie przesadzajmy :) to byl ferwor walki z .binem :) i tak szlo po prostu pisanie ;P ;P ;P :) nie robmy awantury :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...