pc-noob-race Opublikowano 29 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2022 Witam. Mam lapka Hyperbook Pulsar Z15 i chlodzenie trzeszczy. Chciałem wymienić wiatrak, ale nie mogę znaleźć nigdzie. Piszę z telefonu. Czy moge jeden z wiatraków w takim chłodzeniu zastąpić jakimś innym? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcoon84 Opublikowano 29 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2022 (edytowane) Pewnie wystarczy odkleić czarną taśmę między wylotem wentylatora a chłodniczką i zejdzie. Nowy wentylator na AliExpress ewentualnie pisz do producenta laptopa jest z Polski. Edytowane 29 Września 2022 przez falcoon84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc-noob-race Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2022 16 godzin temu, falcoon84 napisał: Pewnie wystarczy odkleić czarną taśmę między wylotem wentylatora a chłodniczką i zejdzie. Nowy wentylator na AliExpress ewentualnie pisz do producenta laptopa jest z Polski. Dzięki za odpowiedź. Producent nie pomoże. Na Ali nie znapazlem takiego samego ale podobne. Tylko nie wiem jak z clami jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcoon84 Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2022 (edytowane) W linku z poprzedniego postu masz dokładnie taki model jak na zdjęciu Sunon EG50060S1-C380-S9A. Zostaje jeszcze eBay lub Amazon Edytowane 30 Września 2022 przez falcoon84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...