raziel Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 To jest dobry wynik. Ci goscie o ktorych mowisz ze maja duuuuuzo podkrecaja swoj sprzet i dlatego maja duzo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 jesli karta nie chce sie zmodowac musisz jej solidne o/c zalatwic to pomoze ci omega driver + riva tuner przy instalacji omeg wybiez -> NIE hacked driver <- omegi sa szybsze i lepsze od org ati cat pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dis968 Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 a skad sciagnac riva tuner ? bo te omegi drivery chyba mam ale daj link sie przyda na wszelki P.S. a patrzylisice moja ksiazeczke od biosu czy tam cos nie mogli spi******c ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raziel Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 a skad sciagnac riva tuner ? bo te omegi drivery chyba mam ale daj link sie przyda na wszelki P.S. a patrzylisice moja ksiazeczke od biosu czy tam cos nie mogli spi******c ? Powerstrip wspolracuje z wiekszoscia kart graficznych. Tylko po co ci to, niewystarcza ci taki komp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dis968 Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 jesli mam byc szczery to nie wystarcza.. nie lubie miec swiadomosci ze cos jest nie tak i ze mozna wiecej wyciagnac z kompa.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dis968 Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 eh temat sie zacial... pomozcie blagam nie wiem co robic.... kumpel kupil gorszego kompa a giery mu lepiej chodza to jest wkur******** :( Kto pomoze zeby al dzialalo dobze wysylam mu linuxa Aurox chyba pl wersja na 6-u CD :) (moze to pomorze..) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...