morfeusz1805 Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2022 Witam, Szukam w/w myszy do pracy biurowej i przeglądania internetu. Mojej kobiecie drętwieje dłoń od trzymania klasycznej myszki, kiedy pracuje po wiele godzin dziennie przy kompie. Podstawą jest ergonomia i trwałość podzespołów. Najlepiej przewodowa z miękkim kablem, żeby było taniej. Kilka miesięcy temu sam szukałem sobie myszki i kupiłem DM6 Holey, która ma podobno trwały podzespoły. Jeżeli chodzi o trwałość jak na razie jestem bardzo zadowolony, choć wolę myszki krótsze i wyższe. Ale biedy nie ma, nie narzekam jeżeli chodzi o ergonomię. Czy o tak podobnie trwałych podzespołach jak DM6 Holey znajdzie się mysz o profilu wertykalnym? Co do ceny nie wiem, oczywiście jak najtaniej. DM6 Holey kupiłem za około 150 zł. Żeby do tej kwoty udałoby się kupić, byłoby super. Wyższa kwota, to kwestia zastanowienia, czy 20 zł drożej, czy 200 zł. Z góry dziękuje za ewentualną pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexus Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2022 Jeśli ma to być stricte mysz wertykalna, która jako jedyna zapewnia ulgę u osób z problemami w obrębie przedramienia i łokcia to musi to być coś w tym stylu Ja wiem, że ta mysz wygląda tanio, ale z własnego doświadczenia i relacji znajomych wiem, że tylko taka konstrukcja się sprawdza i w jakiś sposób rozwiązuje problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pankejkowy Opublikowano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2022 Akurat znam markę, którą poleca @Lexus i Gelid jest porządny, tak więc polecam! 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...