easy Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Mam pytanie chwilwo nie mam na czym przetestować tego ale moze z samych numerków cos powiecie: AXDA 1700 DLT3C 9781377280995 JIUHB 0309 TPMW Może ma ktoś coś podobnego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 ho ho nie piszcie tyle bo nie zdarze przeczytac :x Będzie coś z niego ;) orientacyjnie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 No zakreci sie napewno , a na ile to tylko wrozka ci prawe powie... bieri.. testi ... i pokażi wyniki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 powinien krecic sie dobrze,(~2400mhz) wkoncu to dlt i z dobrego tygodnia, ale i tak nie dowiesz sie wszystkiego dopoki nie przetestujesz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 0309 to dobry tydzien. Jest duza szansa na b.dobry OC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Dzięki to chciałem usłyszeć :D , jak tylko bede miał na czym go kręcić to napisze ile wydusiłem z niego :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 no to czekam na wyniki testow :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 0309 to dobry tydzien. Jest duza szansa na b.dobry OCTak, 09 to dobry tydzień :twisted: :twisted: :twisted: | | / Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...