Skocz do zawartości
Binio

Problem ze sterownikami Nvidia

Rekomendowane odpowiedzi

Moj problem polega na tym ze nie moge zainstalowac sterownikow nvidia nforce niewazne ktore by to byly poprostu nie chca sie zainstalowc uruchamia sie ekranik przygotowania do instalacji jak pasek stanu dojdzie do konca i ekranik zniknie to potem klapa nic juz wiecej sie nie pojawia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm mam podobny problem ze sterownikami nforce do plyty asus A7N8X w wersji okrojonej. Sprawa wyglada nastepujaco: po instalacji systemu xp prof i wgraniu np sterownikow nforce 2.03 wszystko jest oki, ale jak juz wgywam detonatory 43.45 to system sie nie uruchamia. Jedynie mozna go zaladowac w wersji awaryjnej. Jak wlaze wtedy w ustawienia ekranu to oczywiscie detonatory nie sa zainstalowane, nie wykrywa mi co to za karta oraz jaki monitorek. Podczas ladowania sysa normalnie, odpala mi sie sprawdzanie dyskow i zaraz po tym wylaza mi jakies dziwne artefakty. Sprawa jest o tyle dziwna, ze jak przeinstalowalem sysa i wgralem tylko detki bez sterow nforca 2.03 to wszystko jest oki - jezeli chodzi o grafie. Powaga...to jest rzecz, ktora mnie przerasta :D

Myslalem nad zsflashowniem nowego biosu do plyty glownej bo ten jaki jest wgrany na plycie to ma nr bodajze: 1.004

Moze ktos z Was mial podobny problem i znalazl na to jakies sensowne rozwiazanie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi