Binio Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Moj problem polega na tym ze nie moge zainstalowac sterownikow nvidia nforce niewazne ktore by to byly poprostu nie chca sie zainstalowc uruchamia sie ekranik przygotowania do instalacji jak pasek stanu dojdzie do konca i ekranik zniknie to potem klapa nic juz wiecej sie nie pojawia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 To może potem wejdź do folderu NVIDIA i tam ręcznie odpal setup.exe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 tez recznie odpalałem . Ale załatw sobie najnowsze stery 2.45 morze bedzie dobrze sie instalowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binio Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Probowalem wszystkiego i w koncu postawilem nowy system Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Probowalem wszystkiego i w koncu postawilem nowy systemno i dobrze zrobiles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johar Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 hmm mam podobny problem ze sterownikami nforce do plyty asus A7N8X w wersji okrojonej. Sprawa wyglada nastepujaco: po instalacji systemu xp prof i wgraniu np sterownikow nforce 2.03 wszystko jest oki, ale jak juz wgywam detonatory 43.45 to system sie nie uruchamia. Jedynie mozna go zaladowac w wersji awaryjnej. Jak wlaze wtedy w ustawienia ekranu to oczywiscie detonatory nie sa zainstalowane, nie wykrywa mi co to za karta oraz jaki monitorek. Podczas ladowania sysa normalnie, odpala mi sie sprawdzanie dyskow i zaraz po tym wylaza mi jakies dziwne artefakty. Sprawa jest o tyle dziwna, ze jak przeinstalowalem sysa i wgralem tylko detki bez sterow nforca 2.03 to wszystko jest oki - jezeli chodzi o grafie. Powaga...to jest rzecz, ktora mnie przerasta :D Myslalem nad zsflashowniem nowego biosu do plyty glownej bo ten jaki jest wgrany na plycie to ma nr bodajze: 1.004 Moze ktos z Was mial podobny problem i znalazl na to jakies sensowne rozwiazanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...