PoGo Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Co sie dzieje, peirwszy raz mam radeona i nie moge refreshu zmienic :? W windzie we wlasciwosciahc monitu jest napisane 85, a jest 60. W q3 wlanczam r_dispalrefresh 120 i jest 60. What the f*** ?! dodam ze mam najnowsze omegi 2.4.74 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 moze masz jakies stare pamieci i z odswierzaniem masz klopot... a wydziela sie przykry zapach??? lol :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Masz Windowsa XP?? Jeśli tak, to zajrzyj do FAQ (program ati refresh fix, pomaga z odświrzaniem w grach) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Masz Windowsa XP?? Jeśli tak, to zajrzyj do FAQ (program ati refresh fix, pomaga z odświrzaniem w grach) No mam wina xp jest w podpisie. W FAQ nie am o ati refresh fix, poszukam tego gdzie indziej. Anyway thx, mam andzieje ze bedzie okey tym zabiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 please help mi gdzie to mgoe znalezc bo juz mnie oczy bola od tego 60 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 please help mi gdzie to mgoe znalezc bo juz mnie oczy bola od tego 60 Poszukaj RefreshForce (jest w pakiecie Omeg). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Sprawdzalem tow czesniej, nic sie nie zmienilo po reboocie HELP! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Sprawdzalem tow czesniej, nic sie nie zmienilo po reboocie HELP! A dobrze wszsytko poustawiałeś tzn czy zeminiłeś tryby dla aktywnego monitora bo jak wiesz dwa ramdaci sa widziane jako dwa oddzielne monitory. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 No tak dla jedynki, sprawdzalem jaki jest wew wlasciwosciach i taka zajebi*** ! byla na monicie :) Qde jzu nie wiem co zrobic sprobuje powerstripem chyba jeszcze a jak nie to.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 O bosze, nie smiejcie sie... mailem max czestotliwosc odswiezania na 60 LOL, sorx ale peirwsze ati moje i w ogole peirwszy raz omegi widze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 O bosze, nie smiejcie sie... mailem max czestotliwosc odswiezania na 60 LOL, sorx ale peirwsze ati moje i w ogole peirwszy raz omegi widze :D Pytać jest ludzką rzeczą :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 No tak dla jedynki, sprawdzalem jaki jest wew wlasciwosciach i taka zajebi*** ! byla na monicie :) Qde jzu nie wiem co zrobic sprobuje powerstripem chyba jeszcze a jak nie to.. podaj mejla to Ci odpowiedni programik wyśle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...