Greg Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Witam! Mam takie pytanko. Po przejściu z SDI na NEO+ nieotwierają mi się niektóre strony np. Wirtualna Polska, Allegro, Google. Co się stało i jak to naprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 jaka przeglondarka, jaki system, jaki modem od neo, masz firewalla? jak instalowałes neo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 IE 6.0 z SP1, XP pro, Zone Alarm. Tyle o mnie. Serwer do Neo jest na Red Hat modem to ten co teraz oferują z USB(Sagem)Instalkę nie ja robiłem tylko koleś a go nie ma. Serwer jest na sieć. Ja nic nie zmieniałem a na SDI było ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 W ustawieniach IE wejdz w kliknij prawym na pulpicie na ikone IE zakładka Security ustaw na default nastepnie na zakladke Privacy daj na medium daj ok. teraz w Zone alarm ustaw wszystko na medium bądz low albo wyłącz go i zobacz jak teraz chodza strony. jesli dalej nie, sciagnij mozille http://mozillapl.org i na niej zobacz, jesli dajej te strony nie chodzą zadzwon do administratora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 MTU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...