bandit Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 mam zamiar qpić ten napęd: http://www.cdrinfo.pl/cdr/hard/asus40/asus-4.php3 i nie wiem zabardzo czy go brać ponieważ w cdrinfo piszą że zbyt zwalnia przy kopiowaniu w locie ? W związku z tym mam pytanie kto ma tego cd roma i ,,do ilu mu zwalnia" . Może polecilibyście coś lepszego ?? Z wyrazami Szacunku Bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandit Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Naprawde na tym forum nikt nie wie??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Moim skromnym zdaniem bardzo dobry napęd. Mam takiego 40x i czyta bez mała wszystko. Jeśli chodzi o kopiowanie w locie, to osobiście odradzam, zawsze może się zdarzyć, że coś nie wypali, a kopiowanie z obrazem jest znacznie pewniejsze. Napęd - brać, Kopiować w locie - nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 szczerze mowiac to jest naped z przed ponad 3 lat. osobiscie mam od kilku lat asusa 45x. z tego co kiedys czytalem rozni sie od 50x tylko predkoscia zgrywania danych i to tez niewielka... swietny naped, ale powoli czyta plyty RW... czy jest cos lepszego? no coz ;-) technologoia troche przez te lata poszla do przodu... ostatnio wymienilem go na DVD LiteON uwazam, ze jest lepsze pod kazdym wzgledem... drozsze o jakies 50 zloty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...