Carlosss Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 znowu mnie skarcili.... czy takie cudo ma jakis sens i czy dobrze schlodzi moj procek?:) http://4max.com.pl/produkt.asp?g=64&gg=61&id=215 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Te zestawy to absolutne minimum sluzace raczej jako wyciszacze a nie jako chladzacze - ten ktory proponujesz to to samo co WC z CPC.pl Poszukaj, poczytaj bylo o nim wieeele informacji :> Juz lepiej TO: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14991083 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 hmmmmm powiem tak: 1. to jest CPC wystrzegaj sie tego jak ognia dlaczego zajrzyj na chlodzenie 2. skarcili bo juz maja dosyc odpowidania cigle na to samo pytanie 3. nie to forum 4. wysil sie troche i poszukaj na chlodzeniu jest tego pelno przy okazji nauczysz sie czegos wiecej 5. nie obrazaj sie odrazu za to :P pozdr :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 ja zamówiłem dzis bloczek z republiki. naprawdę duży wybór.Nie jest drogo ale jest za to wydajnie 8) Mysle ze mojego proca na 2500mhz puszcze zostaje jednak przy epoxie ale nie przy moim tylko przy 8rda3+ :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 uwazaz, ze bloki z republiki sa drogie?? to popatrza na ceny u Mate. nie chce bronic nikogo, ale frezowanie kosztuje i to sporo, a bloki z republiki sa warte swojej ceny tak samo jak bloki mate. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlosss Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 ja sie nie obrazam dobra rada i tyle:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 ja sie nie obrazam dobra rada i tyle:) szkoda ze nie ma wiecej takich ludzi jak ty ktorzy rozumieja co sie pisze a nie wyzywaja cie od niewiadomo kogo jak napiszesz im prawde :P :P pozdr :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...