kikus Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Siemka! Na wstepie błagam moderatorow o niekasowanie tematu ! Szukalem ale tam gdzie znalalm niebylo jasno napisane....! A moj problem to : 1. Czy do podkrecenia Athlona2000 potrzeba jakiegos dodatkowego wentylatora ?? 2. Jak podkrecic Athlona ale zeby sie nie spalil. (moj prock ma 55 stopni normalnie) ------------>Jesli chodzi o te mikrony czy costam (te 0.13 lub 0.18) to niewiem bo pisze z kafy i jak mozna napiszcie do 2 typow a potm se sprawdze w domu i zrobie zgodnie instrukcja) 3. Czy 55 stopni do niezaduzo ?? :oops: Z goy THX !! i sorry za moje lamerstwo ! :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Dużo dobrze że haty nie spaliłeś :twisted: przy tych temp toja bym nie kręcił :) tylko chłodzenie zmienił 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Mam (tak napisali w cenniku komputrowym) TYTAN AMD do 2000 MHz . Czy do Athlona mozna kupic SPEEZE AMD do 2800 MHz (Miedź) cichy ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Siemka! Na wstepie błagam moderatorow o niekasowanie tematu ! Szukalem ale tam gdzie znalalm niebylo jasno napisane....! A moj problem to : 1. Czy do podkrecenia Athlona2000 potrzeba jakiegos dodatkowego wentylatora ?? 2. Jak podkrecic Athlona ale zeby sie nie spalil. (moj prock ma 55 stopni normalnie) ------------>Jesli chodzi o te mikrony czy costam (te 0.13 lub 0.18) to niewiem bo pisze z kafy i jak mozna napiszcie do 2 typow a potm se sprawdze w domu i zrobie zgodnie instrukcja) 3. Czy 55 stopni do niezaduzo ?? :oops: Z goy THX !! i sorry za moje lamerstwo ! :oops: Źle szukałeś Wiesz co to FAQ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Mam (tak napisali w cenniku komputrowym) TYTAN AMD do 2000 MHz . Czy do Athlona mozna kupic SPEEZE AMD o ile pamietam to Athlona produkuje AMD wiec domysl sie czy cooler dla AMD bedzie pasowal 8O 8) a co dokrecenia to chyba musisz byc slepy ze nie znalazles - aha w razie jakis niedomowien przycisz "szukaj" znajduje sie prawie u samej gory gorny rzad , drugi od lewej, i jest na nim napisane "szukaj" co do krecenia axp2000+ to poza FAQ raz czy 2 sam to dos dokladnie opisywalem wiec koejny razm mi sie nie chce tym razem napisze rade - nie bierz sei za to dopuki ne poczytasz forum dluzej bo zjarasz sobie sprzeta - a szkodaby bylo bo nawet nie wiesz co masz :) PS 55C to za duzo - nawet palomino powinno miec mniej o jakies 5C - musisz poprawic chlodzenie i dopiero myslec o OC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 spire falcon rock II za ok 48 zeta powinien ci styknąć do podkręceniana 2500+, lub nawet 3000+ jeśli masz dobregoprocka i niezły przeciąg w budzie. mam ten sam ból, wciąż czekam na nowy cooler który mają mi przywieźć znajomi z wa-wy. teraz jest ciepło i stary titan nie zawsze styka. w biosie max 50*C :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 jak na 0.13 to 55stopni to za duzo jak chcesz sie bawic w oc na tym 2000+ to wywal tego titana i wez cos lepszego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 jesli to porzadna seria to niestety powietrze moze sie okazac za slabe - moj sie cholernie potrafi spocic jak o ostro pogonie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 teraz ma mtego titana ale czeka na mnie w warszawie titan CU5TB ! tylko że znajomi jakoś słabo się wybierają do mnie bo mieli mi go odebrać i przywieźć przy okazji, czyli następnego dnia. niestety nie wyszło, tydzień później zachorowali na coś zakaźnego i tak czeka na mnie coolerek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...