(to)my Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Dzisiaj zdradziłem AMD i kupiłem Intela P4. Przepraszam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Wspaniale. Jesteś poczatkujacy i juz sobie zasrałes przysłosc na tym forum. Gratuluje. ;) Oczywiscie to był zart ;) Temat troche zbedny bo nie tylko zdarzył sie tki "wygłup" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian_Bach Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Dobrze chociaż, że przeprosiłeś... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Jaki to dokladnie P4 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 a niby za co przepraszasz??? przeciez za jakiekolwiek zmiany platformy nikt nikogo nie wiesza jak jestes zadowolony to git i by Ci dobrze słuzył Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian_Bach Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Kaeres - pisze mu w podpisie przecież.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Skoro facet daje topic i sie chwali co robi to mozna komentowac jego poczynania. Osobiscie w zyciu bym sie nie przesiadl na takiego P4 z mojgo Antka... :? Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(to)my Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Moja przygoda w PC (wcześniej miałem Spectrum, C64, Amigę 600, Amigę 1200) zaczęła się od 486 DX2 66 MHz. Potem miałem DX4 100, P75, P120, Celka 333, P4 1,5 GHz aż przyszła pora na spróbowanie jak pracuje AMD. Kupiłem Bartona 2500+. Cholera, niby wszystko OK, ale jakoś nie mogłem zaufać temu prockowi... Bałem się zostawić kompa włączonego jak wychodziłem do pracy, a temperatura nie spadała podczas pracy poniżej 55 stopni. Może teraz zlinczujecie mnie na tym forum (może dostanę bana? :-), ale AMD to nie procek dla mnie. Dzisiaj kupiłem P4 2400 MHz z płytą ASUSA P4PE-X i znowu jestem szczęśliwym człowiekiem. AMD to naprawdę zaj...te procki - szczególnie za tą cenę - ale nie dla mnie... ps. napisał to człowiek który jeździł na imprezy INTEL OUTSIDE... ktoś z Was pamięta to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 tak no i... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian_Bach Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 spavatch - ja osobiści nie widzę tu przechwałek. Gdzie Ci pisze: "kupiłem Intela hahaha teraz będę miał 3 GHz hahaha itp.."? Zrobił co chciał - jego wybór, czyż nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian_Bach Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 (to)my - może troszeczkę niepotrzebnie napisałeś tutaj, że przesiadłeś się na Intela.. teraz przez Ciebie będzie zapewne nowa wojna Intel/AMD.. ale cóż ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 wazne, ze jestes szczesliwy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 AMD to naprawdę zaj...te procki - szczególnie za tą cenę - ale nie dla mnie... ps. napisał to człowiek który jeździł na imprezy INTEL OUTSIDE... ktoś z Was pamięta to? Ad.1. Calkiem racjonalne myslenie, usprawiedliwiles sie ;). Ad.2. Pamietamy, pamietamy... :D Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 spavatch - ja osobiści nie widzę tu przechwałek. Gdzie Ci pisze: "kupiłem Intela hahaha teraz będę miał 3 GHz hahaha itp.."? Zrobił co chciał - jego wybór, czyż nie?Racja Seba, dlatego moj post nie mial ni krzty negatywnego wydzwieku, przynajmniej nie mial miec... :) Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Moja przygoda w PC (wcześniej miałem Spectrum, C64, Amigę 600, Amigę 1200) zaczęła się od 486 DX2 66 MHz. Potem miałem DX4 100, P75, P120, Celka 333, P4 1,5 GHz aż przyszła pora na spróbowanie jak pracuje AMD. Kupiłem Bartona 2500+. Cholera, niby wszystko OK, ale jakoś nie mogłem zaufać temu prockowi... Bałem się zostawić kompa włączonego jak wychodziłem do pracy, a temperatura nie spadała podczas pracy poniżej 55 stopni. hmm udowodniles ze : - nie masz pojecia o sprzecie - masz kupe szmalu na zabawe sprzetem - lepiej bys zrobil wydajac te forse na psychologa,moze bys sie pozbyl fobii ,a tak nadal bedziesz w nocy nasluchiwal swistu wiatraczkow :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(to)my Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 KGB--> Nie bierzesz zbyt poważnie tego co napisałem? Co do kasy to się grubo mylisz. 12 lat to dużo czasu na wymianę takiej ilości komputerów. Co do sprzętu to i owszem nie uważam że wiem wszystko - a Ty? Daruj sobie z tym psychologiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 no to chyba będziemy mielim kolejna wojenkę :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 IMHO wypowiedzi niektorych sa poprostu zalosne a ja tylko moge pogratulowac autorowi topika wyboru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 KGB--> Nie bierzesz zbyt poważnie tego co napisałem? Co do kasy to się grubo mylisz. ty mnie chyba nie bierzesz zbyt powaznie myslisz ze nie umiem czytac cennikow 8O P4 2.4 ~800pln to nie jest malo kasy ,a reszta sprzetu tez nie tania ja nie mam duzo forsy i ledwo mam to co mam ,nie gloduje ,ale nie stac mnie na wiecej jezeli masz komputer za tyle forsy to dla mnie masz forsy jak lodu a sa jaszcze tacy co nie maja zadnego komputera,a nawet zadko jadaja ,powiedz do nich ze pieniedzy nie masz i pokaz im rachynek za swoj komputer :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 KGB--> Nie bierzesz zbyt poważnie tego co napisałem? Co do kasy to się grubo mylisz. 12 lat to dużo czasu na wymianę takiej ilości komputerów. Co do sprzętu to i owszem nie uważam że wiem wszystko - a Ty? Daruj sobie z tym psychologiem. Nie przejmój się tutaj to normalka -koleś z INTELEM to dla 80% urzytkowników forum WRÓG. Durne topici pt"RATUNKU AMD MI SIĘ WALI" -biją rekordy popularności a jak ktoś w temacie napisze słowo -INTEL to większość tam nawet nie zajrzy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 KGB--> Nie bierzesz zbyt poważnie tego co napisałem? Co do kasy to się grubo mylisz. ty mnie chyba nie bierzesz zbyt powaznie myslisz ze nie umiem czytac cennikow 8O P4 2.4 ~800pln to nie jest malo kasy ,a reszta sprzetu tez nie tania ja nie mam duzo forsy i ledwo mam to co mam ,nie gloduje ,ale nie stac mnie na wiecej jezeli masz komputer za tyle forsy to dla mnie masz forsy jak lodu a sa jaszcze tacy co nie maja zadnego komputera,a nawet zadko jadaja ,powiedz do nich ze pieniedzy nie masz i pokaz im rachynek za swoj komputer :P W takim razie oddaj swój komputer na rzecz głodujących w Afryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(to)my Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 KGB --> a dasz wiarę, że za procka dałem 600 zeta, a płytę 360? To chyba mało jak za INTELA i ASUSA... :-))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 KGB --> a dasz wiarę, że za procka dałem 600 zeta, a płytę 360? To chyba mało jak za INTELA i ASUSA... :-)))Gdzie tyle? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Moja przygoda w PC (wcześniej miałem Spectrum, C64, Amigę 600, Amigę 1200) zaczęła się od 486 DX2 66 MHz. Potem miałem DX4 100, P75, P120, Celka 333, P4 1,5 GHz aż przyszła pora na spróbowanie jak pracuje AMD. Kupiłem Bartona 2500+. Cholera, niby wszystko OK, ale jakoś nie mogłem zaufać temu prockowi... Bałem się zostawić kompa włączonego jak wychodziłem do pracy, a temperatura nie spadała podczas pracy poniżej 55 stopni. Może teraz zlinczujecie mnie na tym forum (może dostanę bana? :-), ale AMD to nie procek dla mnie. Dzisiaj kupiłem P4 2400 MHz z płytą ASUSA P4PE-X i znowu jestem szczęśliwym człowiekiem. AMD to naprawdę zaj...te procki - szczególnie za tą cenę - ale nie dla mnie... ps. napisał to człowiek który jeździł na imprezy INTEL OUTSIDE... ktoś z Was pamięta to? Jak dla mnie jestes kompletnie pokręcony. Kupujesz Bartona 2500+ i go zmieniasz na wolniejszego Pentium4 2,4Ghz- śmieszne.A jaką masz temperature na tym P4??.Wychodziles do pracy i czego się bałeś?? że co?? że procesor ci ucieknie?? czy że nagle się sam z siebie spali?? daj spokuj, jak dziecko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Moja przygoda w PC (wcześniej miałem Spectrum, C64, Amigę 600, Amigę 1200) zaczęła się od 486 DX2 66 MHz. Potem miałem DX4 100, P75, P120, Celka 333, P4 1,5 GHz aż przyszła pora na spróbowanie jak pracuje AMD. Kupiłem Bartona 2500+. Cholera, niby wszystko OK, ale jakoś nie mogłem zaufać temu prockowi... Bałem się zostawić kompa włączonego jak wychodziłem do pracy, a temperatura nie spadała podczas pracy poniżej 55 stopni. Może teraz zlinczujecie mnie na tym forum (może dostanę bana? :-), ale AMD to nie procek dla mnie. Dzisiaj kupiłem P4 2400 MHz z płytą ASUSA P4PE-X i znowu jestem szczęśliwym człowiekiem. AMD to naprawdę zaj...te procki - szczególnie za tą cenę - ale nie dla mnie... ps. napisał to człowiek który jeździł na imprezy INTEL OUTSIDE... ktoś z Was pamięta to? Jak dla mnie jestes kompletnie pokręcony. Kupujesz Bartona 2500+ i go zmieniasz na wolniejszego Pentium4 2,4Ghz- śmieszne.A jaką masz temperature na tym P4??.Wychodziles do pracy i czego się bałeś?? że co?? że procesor ci ucieknie?? czy że nagle się sam z siebie spali?? daj spokuj, jak dziecko. To ty jesteś śmieszny jeśli myślisz ze ten BARTON byłby szybszy od P4 szczególnie jeśli jest to P4 2.4C :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 KGB--> Nie bierzesz zbyt poważnie tego co napisałem? Co do kasy to się grubo mylisz. ty mnie chyba nie bierzesz zbyt powaznie myslisz ze nie umiem czytac cennikow 8O P4 2.4 ~800pln to nie jest malo kasy ,a reszta sprzetu tez nie tania ja nie mam duzo forsy i ledwo mam to co mam ,nie gloduje ,ale nie stac mnie na wiecej jezeli masz komputer za tyle forsy to dla mnie masz forsy jak lodu a sa jaszcze tacy co nie maja zadnego komputera,a nawet zadko jadaja ,powiedz do nich ze pieniedzy nie masz i pokaz im rachynek za swoj komputer :P z calym szacunkiem do Ciebie KGB - ale przeginasz troche niestety tak sie sklada ze taki p4 jest o niebo lepszy od AMD - widac chlopak mial juz dosc tanich i dobrych prockow - uzbieral kase i chcial zainwestowac w cos na seria zajebistego a ty od razu mowisz ze nie mozna za procka dac 800zl - widac on moze tyle dac i tylko to jest jego sprawa - nie wiem czemu od razu tak reagujesz - moze poprostu mu zazdroscisz tego procka? Intel to intel - zawsze byl drogi i zawsze robil bardzo dobrze rzeczy AMD tez jest dobre ale widac nie wystarcza wszystkim - jakos fsb 800 w p4 nie jest takim ograniczeniem jak fsb 400 w AMD :PPPP wiecej nie pisze bo nie ma sensu szanuj innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 KGB --> a dasz wiarę, że za procka dałem 600 zeta, a płytę 360? To chyba mało jak za INTELA i ASUSA... :-)))dam wiare,ale to nadal duzo pieniedzy i przesiadka niczym nie uzasadniona (fobia sie nie liczy :P ) mnie rozbroila wypowiedz jakoś nie mogłem zaufać temu prockowi... Bałem się zostawić kompa włączonego jak wychodziłem do pracyno i nie lubie takich klimatow jak ktos mowi ze nie ma forsy zeby sobie kupic jakas <span style="color:red;">[ciach!]</span>le za 10pln i pozycza od kogos ,a nastepnie roz.pierd.ala 50pln w pubie wiec nie mow mi nigdy ze nie masz pieniedzy pokazujac mi jakis sprzet powyzej 500pln sztuka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(to)my Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 lukasrz --> około 12 stopni mniej na P4. Wiesz - sam się zdziwiłem ale na 2500+ w 3DMarku03 miałem 3349pkt, a P4 2,4 3704pkt. Naprawdę byłem zdziwiony. (catalisty 3,6) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 KGB --> a dasz wiarę, że za procka dałem 600 zeta, a płytę 360? To chyba mało jak za INTELA i ASUSA... :-)))dam wiare,ale to nadal duzo pieniedzy i przesiadka niczym nie uzasadniona (fobia sie nie liczy :P ) mnie rozbroila wypowiedz jakoś nie mogłem zaufać temu prockowi... Bałem się zostawić kompa włączonego jak wychodziłem do pracyno i nie lubie takich klimatow jak ktos mowi ze nie ma forsy zeby sobie kupic jakas <font color="#FF0000">[ciach!]</font> za 10pln i pozycza od kogos ,a nastepnie roz.pierd.ala 50pln w pubie wiec nie mow mi nigdy ze nie masz pieniedzy pokazujac mi jakis sprzet powyzej 500pln sztuka Motasz się najpierw była nieuzasadniona agresja na (to)my'ego później tekst o głodujących osobach a teraz wyskakujesz z bajeczką o żulu który pozycza 10zł a co to ma <span style="color:red;">[ciach!]</span>a wspólnego z tematem? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 To ty jesteś śmieszny jeśli myślisz ze ten BARTON byłby szybszy od P4 szczególnie jeśli jest to P4 2.4C :lol: :lol: :lol: Jeżeli P4 jest szybszy to niewiele i różnica mało odczuwalna, a jest napewno wiele aplikacji w których ten Barton byłby szybszy. Jak dla mnie kupno Athlona i zaraz zamiana go na P4 to troche bez sensu. I teksty typu "Cholera, niby wszystko OK, ale jakoś nie mogłem zaufać temu prockowi... Bałem się zostawić kompa włączonego jak wychodziłem do pracy, a temperatura nie spadała podczas pracy poniżej 55 stopni. " niemają żadnego uzasadnienia i są kompletnie idiotyczne(sory jeżeli kogos uraziłem) nierozumiem czego moża się tu bać??? Procesor to krzem jemu się nie ufa z niego się kozysta i on ma pracowac bezproblemowo według zapewenien producenta i specyfikacji układu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...