Majdan Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Ja ostatnio zmieniłem tanie majtki z rynku na atlantisy, wszystko było w porządku w tanich majtach z rynku ale...Cały czas sie bałem nosząc je. Były tak nie pokojąco cienkie że bałem sie że mi ptaszek wyfrunie.Ale teraz kupiłem sobie majtki atlantis'a i już sie nie boje, teraz mam pewnośc że mój ptaszek będzie cały czas na swoim miejscu :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 I znowu kłótnia. Powiem krótko, miłego użytkowania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Ja ostatnio zmieniłem tanie majtki z rynku na atlantisy, wszystko było w porządku w tanich majtach z rynku ale...Cały czas sie bałem nosząc je. Były tak nie pokojąco cienkie że bałem sie że mi ptaszek wyfrunie.Ale teraz kupiłem sobie majtki atlantis'a i już sie nie boje, teraz mam pewnośc że mój ptaszek będzie cały czas na swoim miejscu :wink: :lol::lol: - wypowiedz na poziomie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Ja ostatnio zmieniłem tanie majtki z rynku na atlantisy, wszystko było w porządku w tanich majtach z rynku ale...Cały czas sie bałem nosząc je. Były tak nie pokojąco cienkie że bałem sie że mi ptaszek wyfrunie.Ale teraz kupiłem sobie majtki atlantis'a i już sie nie boje, teraz mam pewnośc że mój ptaszek będzie cały czas na swoim miejscu :wink: :lol::lol: - wypowiedz na poziomie Zależy co się ogląda, bo czasem nic nie uchroni przed wycieczką :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Ja ostatnio zmieniłem tanie majtki z rynku na atlantisy, wszystko było w porządku w tanich majtach z rynku ale...Cały czas sie bałem nosząc je. Były tak nie pokojąco cienkie że bałem sie że mi ptaszek wyfrunie.Ale teraz kupiłem sobie majtki atlantis'a i już sie nie boje, teraz mam pewnośc że mój ptaszek będzie cały czas na swoim miejscu :wink: :lol::lol: - wypowiedz na poziomie Zależy co się ogląda, bo czasem nic nie uchroni przed wycieczką :lol: :lol: :lol: hehe nie majdan tylko majtan :)))) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 VIZZARD z calym szacunkiem dla Twojej osoby to jest FORUM OFF TOPIC i kazdy moze pisac co chce, dlatego uwazam ze dobrze ze sie wypowiedziales, ale jak Ci sie Topic nie podoba to po prostu go olej i idz sobie czytac inne. Kolego sympatyczny - coś ci się pochrzaniło, bo: Po pierwsze to raczej nie jest OFF TOPIC, gdyż jak byś czytał ze zrozumieniem to wiedziałbyś iż jeżeli piszesz na dziale SPRZĘT, to zalecenia moderatorów brzmią: Ogólne forum o sprzęcie. Co kupić, co do jakich zastosowań itp.. Także jest to forum tematyczne a nie OFF TOPIC - bo chyba nie wiesz nawet co to znaczy. A jeżeli się nie zgodzisz ze mną to sam się zastanów dlaczego ten temat trafił na OŚLĄ ŁĄCZKĘ :?: :?: :?: :?: :?: :?: 8O Po drugie, gdybyś czytał dokładnie - to topic bardzo mi się podoba - bo nie wiem czy zauważyłeś że to właśnie ja byłem przeciwny jego zamknięciu :D Po trzecie polecam czytanie tekstów ze zrozumieniem - oczywiście wszystko to z całym szacunkiem dla Twojej osoby :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Kurcze, gdybym mial kaske to sam bym zmienil platforme, chociazby dla zabawy i z ciekawosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Kurcze, gdybym mial kaske to sam bym zmienil platforme, chociazby dla zabawy i z ciekawosci. Ciekawość to 1 stopień do piekła :twisted: :P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 O żesz ty kufa w morde! Jak można PIEPRZYĆ BZDURY w stylu "Intel to intel - zawsze byl drogi i zawsze robil bardzo dobrze rzeczy " [genghiskhan]. :evil: Jak na firmę, która ma PONAD 80% rynku światowego (AMD 16%) i dochody 8mld dolarów (przy kilkuset milionach AMD) to Intel robi GÓWNO nie procki. Jak mam płacić za procka z bajerem HT 3 razy więcej niż za procka AMD (który jest wydajnościowo gorszy tylko w pakowaniu plików i dekompresji DivX, a to ze względu na niższy zegar) to ja dziękuję, ale Intel nigdy u mnie zagości, bo nie zamierzam wspierać złodziei. Mój komp chodzi prawie nonstop, wiele razy go zostawiałem włączonego po wyjściu z domu (temp. na kręconym procku, na Titanie - 60C) i jeszcze nie miałem ANI JEDNEGO zwiecha mimo, ze <span style="color:red;">[ciach!]</span>iana Winda 98SE nie była jeszcze reinstalowana po zmianie całego kompa (mobo, proc, grafa, RAM). I teraz taki koleś mi tu wyskakuje, że Intel robi lepsze procki - nóż mi się w kieszeni otwiera. Jak spojrzysz na cenę to to jest SZIT, a nie lepszy procek. W tej chwili gdybym miał kasę na P4 to bym sobie ze Stanów Opterona ściągał, bo zakup P4 po prostu się NIE OPŁACA. Ale się w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iłem.... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 O żesz ty kufa w morde! Jak można PIEPRZYĆ BZDURY w stylu "Intel to intel - zawsze byl drogi i zawsze robil bardzo dobrze rzeczy " [genghiskhan]. :evil: Jak na firmę, która ma PONAD 80% rynku światowego (AMD 16%) i dochody 8mld dolarów (przy kilkuset milionach AMD) to Intel robi GÓWNO nie procki. Jak mam płacić za procka z bajerem HT 3 razy więcej niż za procka AMD (który jest wydajnościowo gorszy tylko w pakowaniu plików i dekompresji DivX, a to ze względu na niższy zegar) to ja dziękuję, ale Intel nigdy u mnie zagości, bo nie zamierzam wspierać złodziei. Mój komp chodzi prawie nonstop, wiele razy go zostawiałem włączonego po wyjściu z domu (temp. na kręconym procku, na Titanie - 60C) i jeszcze nie miałem ANI JEDNEGO zwiecha mimo, ze <font color="#FF0000">[ciach!]</font> Winda 98SE nie była jeszcze reinstalowana po zmianie całego kompa (mobo, proc, grafa, RAM). I teraz taki koleś mi tu wyskakuje, że Intel robi lepsze procki - nóż mi się w kieszeni otwiera. Jak spojrzysz na cenę to to jest SZIT, a nie lepszy procek. W tej chwili gdybym miał kasę na P4 to bym sobie ze Stanów Opterona ściągał, bo zakup P4 po prostu się NIE OPŁACA. Ale się w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iłem.... :evil: to czemu AMD nie robi juz procow ktore maja 3GHz???????????? no powiedz - ja tu mam w [gluteus maximus] ceny akurat - bo jak ktos chce sprzet to i 800zl za procka wyda - jak jest prawdziwym komputrowcem!!!!!!!!! jeszcze raz dla ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Panowie spokojnie, odpalcie winampa i się rozluźnijcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Panowie spokojnie, odpalcie winampa i się rozluźnijcie :)winamp caly czas chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Panowie spokojnie, odpalcie winampa i się rozluźnijcie :)winamp caly czas chodzi Za ostra muza leci :D:D:D Gengh aktualizujemy liczniki :P:P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Panowie spokojnie, odpalcie winampa i się rozluźnijcie :)winamp caly czas chodzi Za ostra muza leci :D:D:D Gengh aktualizujemy liczniki :P:P:P LOL :) buahahahhahahahhahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Ale z nas nabijacze :P Słowo w temacie. Jedni kupują Intele, drudzy Amdeki, a ja lece zaraz do apteki :P:D:P:D:P:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 genghiskhan ma racje. Mikaelus dlaczego AMD jest takie popularne w polsce? Odpowiedz jest prosta- bo polacy nie maja kasy, a nawet jak ja maja to sie z nia licza bardziej niz przecietny amerykanin czy chociazby niemiec, ktory za lepszy jakosciowo produkt jest w stanie zplacic nawet dwa razy wiecej (zalezy mu na jakosci a nie relacji jakosc/cena). Zastanow sie co piszesz bo piszac ze AMD jest lepszy od INTELA robisz z siebie idiote. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Panowie nie kłóćcie się. Hehe, ale np. Austriak płaci za Audi mniej niż Polak... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zoltar- a kto tu sie kloci??? Jak narazie jedyna osoba ktorej sie podnioslo cisnienie to Mikaelus a to swiadczy o jego problemach natury emocjonalnej i glebokim przywiazaniu do swojego portfela :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 I tak Cyrix-y sa lepsze od AMD i Inteluff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 ja mysle ze nie ma co kontynuowac tematu... i tak nic sensownego juz ludzie nie napisza..... i w sumie nie napisali :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 I tak Cyrix-y sa lepsze od AMD i InteluffPopieram :twisted: . PS:Ale nas zbesztają za chwilke :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 ja mysle ze nie ma co kontynuowac tematu... i tak nic sensownego juz ludzie nie napisza..... i w sumie nie napisali :( No to normalna sytuacja zawsze tak jest w tematach z cyklu AMD vs Intel, ale nic straconego niedługo pojawi się napewno podobny topic :wink:. Może jednak małe urozmaicenie i następna bitwa będzie na temat: podkładki pod myszki z nadrukiem vs. bez nadruku. Zagadnienie nie mniej intrygujące, a na forum chyba nie poruszane. Pozdrawiam i pamiętajcie, zbyt emocjonalny stosunek do sprzętu komputerowego jest przyczyną wielu chorób :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Ja mam po prostu dość pieprzenia! Chcesz sobie kupić P4 - kupuj, twoja sprawa. Chcesz AMD - tak samo. Ale jak ktoś pieprzy takie bzdury to ja już naprawdę mam dość. Powiedz mi genghis co takiego dostajesz za te 800zł???? NO CO!!!!???? A AMD nie robi procków 3GHz tylko ze względu na różnice w architekturze, które mu to uniemożliwiają i w przeciwieństwie od Intela stara się jak najwięcej wycisnąć z każdego MHz. Poza tym jak na swoje możliwości to Intel po prostu kasuje jak najwięcej i nie robi naprawdę nic, bo ze swoimi możliwościami powinien dawno przebić AMD - a tego nie robi. I NIE, nie jestem przywiązany do swojego portfela. Ale na pewno nie wyrzucę pieniędzy na Intela... Dlatego składam kasę na nowe procki AMD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubelek Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Kocham AMD. Kocham. I też muszę Wam coś zdradzić (niemalże jak na filmie Phone Both). Wygrałem na turnieju P4 2,8 GHz HT. Jutro może kupie pod niego płytkę i pamięci. Przepraszam, nie chciałem. Obraziecie się na mnie ? Dostanę bejzbolem na meczu za to że mam pentiumiaka w kompie ? Panowie, nowa odmiana rasizmu? Uspokujcie się, otwórzcie oczy. Nikt jeszcze nikogo nie dołował za to że np. jeździ samochodem innej marki, albo zamiast Sonego w salonie stoi Samsung. Kurcze blade... !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Kocham AMD. Kocham. I też muszę Wam coś zdradzić (niemalże jak na filmie Phone Both). Wygrałem na turnieju P4 2,8 GHz HT. Jutro może kupie pod niego płytkę i pamięci. Przepraszam, nie chciałem. Obraziecie się na mnie ? Dostanę bejzbolem na meczu za to że mam pentiumiaka w kompie ? Panowie, nowa odmiana rasizmu? Uspokujcie się, otwórzcie oczy. Nikt jeszcze nikogo nie dołował za to że np. jeździ samochodem innej marki, albo zamiast Sonego w salonie stoi Samsung. Kurcze blade... !!!! A skad wiesz ?? Ja kiedys nakopalem gosciowi bo jezdzil fiatem zamiast skoda, a wiadomo wszem i wobec ze skoda jest lepsza i wydajnoiejsza i lepiej sie daje podkrecic :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubelek Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 A skad wiesz ?? Ja kiedys nakopalem gosciowi bo jezdzil fiatem zamiast skoda, a wiadomo wszem i wobec ze skoda jest lepsza i wydajnoiejsza i lepiej sie daje podkrecic :lol: :lol: :lol: Takie porównanie dałem. Wiadomo, nie każdego stać na wszystko. Nigdy bym nie kupił P4... wygrałem go i zamierzam to wykorzystać jak najlepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 A skad wiesz ?? Ja kiedys nakopalem gosciowi bo jezdzil fiatem zamiast skoda, a wiadomo wszem i wobec ze skoda jest lepsza i wydajnoiejsza i lepiej sie daje podkrecic :lol: :lol: :lol: Takie porównanie dałem. Wiadomo, nie każdego stać na wszystko. Nigdy bym nie kupił P4... wygrałem go i zamierzam to wykorzystać jak najlepiej. Wiem o co Ci chodzilo, ja tez ironicznie odpisalem, wizualizujac Twoj post. Nikomu jeszcze nie nakopalem za auto, za proca w sumie tez nie. To bezsens takie przepychanki. Kzdy ma to co dla niego lepsze, lub na co go stac. te wszystkie gadki o wyzszosci to az w doopie szczypia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Buehehehehe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Ja mam po prostu dość pieprzenia! Chcesz sobie kupić P4 - kupuj, twoja sprawa. Chcesz AMD - tak samo. Ale jak ktoś pieprzy takie bzdury to ja już naprawdę mam dość. Powiedz mi genghis co takiego dostajesz za te 800zł???? NO CO!!!!???? A AMD nie robi procków 3GHz tylko ze względu na różnice w architekturze, które mu to uniemożliwiają i w przeciwieństwie od Intela stara się jak najwięcej wycisnąć z każdego MHz. Poza tym jak na swoje możliwości to Intel po prostu kasuje jak najwięcej i nie robi naprawdę nic, bo ze swoimi możliwościami powinien dawno przebić AMD - a tego nie robi. hmmm co dostane za te 800 zlotych - dostane niczym nie skrepowanego proca z szyna 800 w przeciewienstwie do amd ktore trza krecic na 400 zeby jakos sensownie chodzily a powiem Ci jedno intel juz nadrabia megaherce i tez powoli wyciska z porca wszystkie soki AMD te soki juz sie chyba koncza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Ale co daje ci to FSB? Przecież to nie jest 2x wydajniejsze od FSB400 8O, więc nie zmienia to faktu, że wydajnościowo nie daje to nic. Poza tym tak naprawdę to tworzycie intelowcy tutaj mit, że AXP dopiero po OC to może doganiać P4 i to przy podobnym zegarze. LOL i tyle. Nigdy nie kupię intela, ale jak ktoś ma ochotę trwonić kasę to jego sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...