Skocz do zawartości
(to)my

Zdradziłem...

Rekomendowane odpowiedzi

To ty jesteś śmieszny jeśli myślisz ze ten BARTON byłby szybszy od P4 szczególnie jeśli jest to P4 2.4C  :lol: :lol:  :lol:

Jeżeli P4 jest szybszy to niewiele i różnica mało odczuwalna, a jest napewno wiele aplikacji w których ten Barton byłby szybszy.

Jak dla mnie kupno Athlona i zaraz zamiana go na P4 to troche bez sensu.

I teksty typu "Cholera, niby wszystko OK, ale jakoś nie mogłem zaufać temu prockowi... Bałem się zostawić kompa włączonego jak wychodziłem do pracy, a temperatura nie spadała podczas pracy poniżej 55 stopni. " niemają żadnego uzasadnienia i są kompletnie idiotyczne(sory jeżeli kogos uraziłem) nierozumiem czego moża się tu bać??? Procesor to krzem jemu się nie ufa z niego się kozysta i on ma pracowac bezproblemowo według zapewenien producenta i specyfikacji układu.

Szkoda tylko że 90% zjaranych proców to AMD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KGB --> a dasz wiarę, że za procka dałem 600 zeta, a płytę 360? To chyba mało jak za INTELA i ASUSA...  :-)))

dam wiare,ale to nadal duzo pieniedzy i przesiadka niczym nie uzasadniona (fobia sie nie liczy :P )

mnie rozbroila wypowiedz

jakoś nie mogłem zaufać temu prockowi... Bałem się zostawić kompa włączonego jak wychodziłem do pracy

no i nie lubie takich klimatow jak ktos mowi ze nie ma forsy zeby sobie kupic jakas <font color="#FF0000">[ciach!]</font> za 10pln i pozycza od kogos ,a nastepnie roz.pierd.ala 50pln w pubie

wiec nie mow mi nigdy ze nie masz pieniedzy pokazujac mi jakis sprzet powyzej 500pln sztuka

Motasz się najpierw była nieuzasadniona agresja na (to)my'ego później tekst o głodujących osobach a teraz wyskakujesz z bajeczką o żulu który porzycza 10zł a co to ma <font color="#FF0000">[ciach!]</font> wspólnego z tematem? :evil:
jakim zulu ,koles ma forsy kupe ,bogatych starych ,a paru zlotych na ksiazke nie wyda bo mowi ze jest droga ,ale mniejsza z tym

jak ktos ma forse to ma i nie lubie jak mowi ze nie ma ,bo klamie i tyle

ja stwierdzam ,a nie pytam

za to do ciebie mam pytanie jak w Intelach jestes taki obcykany (po innych postach wnioskuje) to powiedz mi ktora nozke uwalic w FCPGA ,zeby plyta nie wiedziala ze pracuje z celeronem i umozliwila ustawienie fsb100

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KGB --> Szczerze mówiąc jetem trochę zmęczony rozmową z Tobą. Ile zarabiam to jest tylko moja sprawa... Oprócz pracy mam też rodzinę, a to kosztuje nie mało - wierz mi :-D Nie baw się w Don Kichota próbując ratować świat przed ubóstwem - nikomu to się jeszcze nie udało ( a wielu próbowało). Koniec dyskusji z Tobą. Pozdrawiam :-) Może jeszcze kiedyś porozmawiamy na inny temat - nie tak drażliwy dla Ciebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KGB --> a dasz wiarę, że za procka dałem 600 zeta, a płytę 360? To chyba mało jak za INTELA i ASUSA...  :-)))

dam wiare,ale to nadal duzo pieniedzy i przesiadka niczym nie uzasadniona (fobia sie nie liczy :P )

mnie rozbroila wypowiedz

jakoś nie mogłem zaufać temu prockowi... Bałem się zostawić kompa włączonego jak wychodziłem do pracy

no i nie lubie takich klimatow jak ktos mowi ze nie ma forsy zeby sobie kupic jakas <font color="#FF0000">[ciach!]</font> za 10pln i pozycza od kogos ,a nastepnie roz.pierd.ala 50pln w pubie

wiec nie mow mi nigdy ze nie masz pieniedzy pokazujac mi jakis sprzet powyzej 500pln sztuka

Motasz się najpierw była nieuzasadniona agresja na (to)my'ego później tekst o głodujących osobach a teraz wyskakujesz z bajeczką o żulu który porzycza 10zł a co to ma <font color="#FF0000">[ciach!]</font> wspólnego z tematem? :evil:
jakim zulu ,koles ma forsy kupe ,bogatych starych ,a paru zlotych na ksiazke nie wyda bo mowi ze jest droga ,ale mniejsza z tym

jak ktos ma forse to ma i nie lubie jak mowi ze nie ma ,bo klamie i tyle

ja stwierdzam ,a nie pytam

za to do ciebie mam pytanie jak w Intelach jestes taki obcykany (po innych postach wnioskuje) to powiedz mi ktora nozke uwalic w FCPGA ,zeby plyta nie wiedziala ze pracuje z celeronem i umozliwila ustawienie fsb100

Chcesz mnie sprawdzić? -żałosny koleś jesteś

B21 -pin na slocie procka

to było podchwytliwe :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm to ciekawe... wcale nie tak dawno bylo "zdradzanie AMD w paru aktach" (LOL) teraz nastepne posty. nasuwa sie jednak pytanie KOGO interesuje Twoja zmiana platformy? zadowolony z P4...? zadowolony! wydajnieszy? ano wydajniejszy wkoncu 2.4GHz nie konkuruje z bartonem gdyz ten jest jakby odpowiednikiem 2200+ tyle ze z dodatkowymi 256kb cache. a tak swoja droga (to)my masz kompleksy jakies. skoro tak sie temperatura dziwisz. geeez moj 2000+ przy otwartej budzie potrafi sie grzac do 50 stopni (upaly i moja grafa mu nie służą...) a ja mam palominko + cienkie chlodzenie - no chyba ze ktos zna wentylator firmy GREENPOWER. Wracajac do zostawiania kompa. Ja o swojego sie nawet nie balem. Zostawialem na noc go juz nie raz aby sciagal, i jak widac komp dziala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KGB czyjiś portfel to nie Twoja sprawa , naucz sie tego

mnie sie wydaje ze zazdrościsz i tyle......

a swoja droga... (to)my mogłes pomykac troche na bartonie i poozniej zmienic proca....wydaje mi sie ze uległes chwili...i nie przemyślałes sprawy:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak tak of topikowo to i ja sie dolacze z malym komentem

smieszna ta cala gadka

oczywiscie tekst numer 1 to "jakos mu nie ufalem bo 55st"

numer 2 i zolta kartka za jazde na temat kasy w niesmaczny sposob KGB ;-)

co do temp mogles zucic 100plns i kupic dobra cicha chlodziarke na bartusia a nie sie w p4 grzebac od razu. u mnie jak jest w budzie 30*+ tez skacze na procka 55* i... co?? ;-) komp chodzi ile mi potrzeba nie raz nocke robi ... hmmm zazwyczaj :-)

jesli bym w totka wygral to bez wachania wzial bym p4 z dobra plytka i zatrudnil berkuta co by mi totalny odjazd fc zamontowal bom sam zielony ;-) a ze pieniadze sie liczy mam amd i od zawsze daze amd nie tylka sympatia noi ale i miloscia szczera! :-D

nt 90% spalonych amd -> one nie pala sie same, poza biorac pod uwage, nie ujmujac nic nikomu, srednia wiedze i zajawke usera intelowego i tego co robi ze swoim prockiem (znaczy nic) i usera amd (chyba nie widzialem nie podkreconego;-) ) intel w tej dziedzinie ... hm dostaje po pupie??

Pozdrawiam wszystkich 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za to do ciebie mam pytanie jak w Intelach jestes taki obcykany (po innych postach wnioskuje) to powiedz mi ktora nozke uwalic w FCPGAChcesz mnie sprawdzić? -żałosny koleś jesteś

ty jestes zalosny

Slot1 ma troche mniej pinow niz 370 Socketa ,wiec moje pytanie dalej zostaje bez odpowiedzi

nie chodzi o portfel tylko o prawde i falsz

nie zazdroszcze niczego ,a zwlaszcza P4 ktorego bym nie kupil nawet gdybym mial na niego forse

z zazdrosci wyroslem jak mialem 15lat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj zdradziłem AMD i kupiłem Intela P4. Przepraszam...

Że się włączę:

Na ch.j w ogóle takie topiki:

"sprzedałem AMD i kupiłem Intela"

"sprzedałem ATI i kupiłem GeForce"

"zdradziłem Twinmosa i kupiłem Geile"

Bardzo mnie ciekawi co autorzy taki tematów chcą wnieść wartościowego na forum :?: Trzeba płakać :?: Skakać do góry :?: Czy może od razu książkę napisać :?: Ostatnio dużo jest tego typu tematów i nie kończą się niczym innym jak tylko ostrą bzdurną niepotrzebną wymianą poglądów i bezsensownymi kłótniami :twisted: :twisted: :twisted: .

No chyba że ktoś traktuje forumowiczów jako swoją wielką rodzinę i czuje się zobowiązany o wszelkich zakupach, zmianach i wymianach informować. Tak też niedługo zapewne zobaczymy topic:

"Zdradziłem Malucha i kupiłem Poloneza"

albo

"Sprzedałem trampki ba było mi w nich za ciepło"

No cóż - tylko gratulować pomysłowości autorom takich tematów jak "Zdradziłem..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za to do ciebie mam pytanie jak w Intelach jestes taki obcykany (po innych postach wnioskuje) to powiedz mi ktora nozke uwalic w FCPGAChcesz mnie sprawdzić? -żałosny koleś jesteś

ty jestes zalosny

Slot1 ma troche mniej pinow niz 370 Socketa ,wiec moje pytanie dalej zostaje bez odpowiedzi

nie zazdroszcze niczego ,a zwlaszcza P4 ktorego bym nie kupil nawet gdybym mial na niego forse

Może mi wytłumaczysz bo chyba slot1 i s370 to dwie diametralnie różne podstawki -wiedziałeś o tym? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ty jestes zalosny

Może mi wytłumaczysz bo chyba slot1 i s370 to dwie diametralnie różne podstawki -wiedziałeś o tym? :lol:

tak wiem ze Slot1 i Socket370 to dwie diametralnie rozne podstawki i wiem takze ze istnieja przejsciowki slot->socket

i nadal nie wiem ktora nozka odpowiada pinowi B21 ,gdybym mial forse na przejscowke to sam bym sprawdzil czujnikiem

ktos zalozyl watek na Podkrecaniu i ja sie do niego podpialem,ale jak narazie nie ma zadnej odpowiedzi ,a juz dobry tydzien szukam odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o yeah

z tak idiotycznego topicu wylonila sie wojna :/

moze ja sobie zaloze taki zdracam kingstony :o

wiecie ostatnio kupilem pamieci ocze ale sa jakies takie no niewiem boje sie o mojego kompa bo jeszcze wybuchna albo cos :o dlatego sprzedalem je i kupilem jeszcze raz kingstony teraz to dopiero czuje ze zyje niema juz tego strachu i ta wydajnosc ehh cudo nie pamieci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o yeah 

wiecie ostatnio kupilem pamieci ocze ale sa jakies takie no niewiem boje sie o mojego kompa bo jeszcze wybuchna albo cos :o dlatego sprzedalem je i kupilem jeszcze raz kingstony teraz to dopiero czuje ze zyje niema juz tego strachu i ta wydajnosc ehh cudo nie pamieci.

Zgadzam sie w 100%

Topic idiotyczny

A w szczególnosći zdanie boje się o..... :lol:

Korzystajac z okazji chcialem wspomniec ze zdradzilem firme adondas :lol: producenta butów i teraz chodzę w HAKERACH :lol: Ale mam do nich zaufanie nogi się w nich tak nie grzeją max 36.6C stopni :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o yeah 

Tak, tak! Please! Załóż taki temat!!!

Wprost nie mogę doczekać się bogatej w treść elokwentnej gadki o wyższości świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiej Nocy. Wszyscy zaczną dzielić się ze sobą swoimi doświadczeniami w tej dziedzinie, pomysłami, planami projektami, będzie dużo schematów, zdjęć, AC, WC, FC, OC(???), MC, itp... Być może nawet przyklei się ten temat - bo warto !!! W końcu nie wolno zaprzepaścić lat doświadczeń użytkowania kompa, lawirowania pomoędzu mnożnikami, FSB, rozszyfrowania tajemnicy opytymalnego ułożenia tychże dwóch Kingów w czterech lub trzech gniazdach, następnie profesjonalne zabezpieczenia antywybuchowe, kevlarowe wyciszanie budy ...... miód na wystraszone wychodzeniem z domu, skołatane serce. :lol:

Można nawet ankietę założyć:

"Czy w ostatnim czasie zmieniłeś AMD na Intel lub Intel na AMD", co o tym myślisz i co myślisz o userach którzy mają inny proc niż ty. P.S. Liczba wulgaryzmów w zdaniu - minimum 3)" :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korzystajac z okazji chcialem wspomniec ze zdradzilem firme adondas  :lol: producenta butów i teraz chodzę w HAKERACH :lol: Ale mam do nich zaufanie nogi się w nich tak nie grzeją max 36.6C stopni :lol:

UWAGA!!! Proszę nie kraść pomysłów!!!! :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bezsensowny temat z bezsensowną kłótnią, gdybym był moderatorem to zamknąłbym go w diabła.

Dlaczego :?: Bardzo fajny temat :!: :D

Jak dla mnie pretenduje do tematu roku :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej Chłopak chcial poinformowac Brać forumowiczów o tym co zrobił....

nikt tu nikogo nie zatrzymuje , wiec nie piszcie ze po co zakladane tematy...jak zwykle sie kłocicie o byle <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły..zapominając po co jest forum

NINIEJSZYM WNOSZE O ZAMKNIECIE TOPIKA..

przyczyna:Wyczerpany temat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej Chłopak chcial poinformowac Brać forumowiczów o tym co zrobił....

nikt tu nikogo nie zatrzymuje , wiec nie piszcie ze po co zakladane tematy...jak zwykle sie kłocicie o byle <font color="#FF0000">[ciach!]</font>ły..zapominając po co jest forum

NINIEJSZYM WNOSZE O ZAMKNIECIE TOPIKA..

przyczyna:Wyczerpany temat

No co ty?

Jakie zamknięcie?

Topik dopiero się rozkręca :!:

a jak się wyczerpał to chyba przed jego założeniem, bo doprawdy nie wiem z czego tu czerpać 8O

No chyba że mnie ktoś uświadomi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fascynujace.Nastepny polecial na megaherce...Chciales sie pochwalic ? To cos ci chyba nie wyszlo...Pozalic ? Tez raczej nie...Wiec po prostu ci nie wychodzi ?

niestety wisz ale te megaherce z p4 tez sa juz tak wydajne jak te z AMD - a p4 jak wiadomo ma ich o wiele wiecej:)

:lol: :lol: :lol: :lol: 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fascynujace.Nastepny polecial na megaherce...Chciales sie pochwalic ? To cos ci chyba nie wyszlo...Pozalic ? Tez raczej nie...Wiec po prostu ci nie wychodzi ?

niestety wisz ale te megaherce z p4 tez sa juz tak wydajne jak te z AMD - a p4 jak wiadomo ma ich o wiele wiecej:)

:lol: :lol: :lol: :lol: 8O

A jak wypada ten megaherc w stosunku do Euro...bo cos zdaje mi sie ze blaado...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce zakladac nowego tematu (ktory i tak pewnie dlugo by nie pozyl-pozdr Reed :) ) Od dluzszego czasu mysle o przesiadce na p4 sprzet mam jak w podpisie a zamowilem juz zlozenie na p4 2,4 Ghz 800fsb TH,

cooler Zalman 7000CNPS i nie wiem ktora plyte... czy abit ic7 czy abit is7?

Co myslicie o takiej przesiadce? mam nadzieje ze to puszcze na 3,0 Ghz...? Dzieki za odp,wiem ze to juz bylo ale w tej konkretnej sytuacji czy byscie zmienili sprzet?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chcesz -zmieniaj -nie chcesz nie zmieniaj

dzisas-co za ludzie - jak kupujesz nowe gacie tez pytasz wokoło jakiego mają byc kroju???

chyba sam powinienes wiedziec najlepiej czy taka zmiana jest Ci do czegos potrzebna - rece q.r.w.a. juz opadają ,

ps.co do całosci wątku- NIEKTÓRZY W WAS SĄ PO PROSTU ŻAŁOSNI-sam juz nie wiem czemu -czy z zawisci , zazdrosci itp ogólnie rezprezentowane jest typowa polska mentalnosc-psa ogrodnika- "sam nie mam bo mnie np. nie stac to innym odradzam i mówie ze jest kretyn ze zmienił amd na p4"

-JAK KTOŚ DO CHCE - TO NIECH KUPUJE CO MU SIE PODOBA I CHOLERY ODPIER..... SIE OD JEGO PORTFELA , UPODOBANIA ITP.

ufff-ale mnie poniosło -ale juz nie mogę wytrzymac -wstyd mi za niektórych!!!!

ps2.rekę daje uciąc ze wiekszosc co tu zabierała głos oczerniajacy p4 dałoby se jaja ogolic za taki zestawik- jak mówią inaczej to kłamią w żywe oczy albo nie wiedzą a raczej nie chcą wiedziec ze na dzis p4 (800) jest zdecydowanie wydajniejsze od odpowiednika AMD- pomijam oczywiscie róznice w kasie i indywidualne upodobania i potrzeby ale o tym sie nie dyskutuje -chce ktoś p4 -bierze p4, chce ktos amd-bierze to a Wy do qw... nędzy nie jestescie od tego by to oceniac i kogos ganic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi