samhain Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 ... jakos jeszcze nie znalazlem ani sterow ani artu jak przerobic sprzet aby na Windowskie 98 ruszylo USB 2.0... jesli wie ktos cos na ten temat prosze o pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franz Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 a cóż to za problem? mam usb2.0 i winde98se - stery byly naplycie dolączonej do mojego gigabytea-chodzi lux chyba ze masz na mysli stary 98 bez se:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 nie nei jak najbardziej se - tylko na kazdym uzadzeniu jesli chodzi o wymagania widzialem: USB2: Win2k, WinMe, Xp USB 1.1: Win95, Win98, Win2k, WinMe, Xp dlatego pytam sie czy to lazi na Win98 SE :) oka tylko pytanie czy to dziala jako USB 1.1 czy jako USB 2.0 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franz Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 jako usb 2.0 ofkoz :) no a przynajmniej w menedzerze urzadzen mam usb 2.0 root hub device oraz via usb 2.0 enhanced host controller; są wszystkie kontrolery oraz podlaczalem cyfraka do wszystkich portów i dziala wiec...chyba działa :D Niestety nie mam zadnego sprzetu na usb 2.0 wymagajacego duzej przepustowosci-jak cos dorwe to sprawdze 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 .... bylbym wdzieczny za sprawdzenie... bo nazwe w menadzeze to mozna dowolna w stawic... a jak chodzi to inna sprawa ;) Najlepiej byloby polaczyc 2 kompu z USB 2.0 i zobaczyc transfer zcy bedzie wiekszy niz przez USB 1.1 Z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...