nadi Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Zobaczcie przeczytajcie sciagnijcie zainstalujcie :) http://twojepc.pl/news_wiecej.php?id=5594 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 juz dawno to mam 8) ale jakos mi on nie odpowiada o ile pamietam to myszka musze grac w niego :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 zapomniałes dodac : GRAJCIE :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 mi sie spodobało fajny projekcik ktos wymslił ale jak jest dym to strasznie spada fps nawet do 5 fps :( musze sobie inne fury sciagnać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 LFS jest duzo lepszy. jakos w tym racerze dziwniascie sie jezdzi. nie przemawia do mnie ta gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 mi sie spodobało fajny projekcik ktos wymslił ale jak jest dym to strasznie spada fps nawet do 5 fps :( musze sobie inne fury sciagnać wlasnie zapomnialem o tym ostrzec kiedys tak sie "bawilem" tym dymem :) i faktycznie fps spada nie milosiernie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...