Skocz do zawartości
Goofy

TVOUT tylko w 720*576

Rekomendowane odpowiedzi

Karta gf4mx w jaki sposób ustawić inną rozdzielczość nie pomaga "lista wszystkich trybów" jest tam tylko wybór kolorów przy tej rozdzielczości ? A mi chodzi o 800*600 bo inaczej na TV litery obcina :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na zwykłym TV większej rozsziałki nie wyciągniesz, sprawdź jakie masz stery. Choć powinno być możliwe ustawienie 800x600, czy też 1024x768 przez interpolacje. Jak to zrobić - nie pytaj od dawna nie jade na nVidii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

720x576 lub 768x576 to najlepsze rozdzielczości do TV, wtedy odwzorowywana jest każda linia obrazu. Wszystkie inne rozdzielczości uzyskiwane są poprzez przeskalowanie. Do nakładania napisów najlepiej użyć np. filtru DivxG400 w którym są dosyć duże możliwości konfiguracji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że powinienem mieć 88*600 (było zanim zlutowałem nowy pożądny kabel na starym na "skrętke było ok" teraz polutowałem i wykrywa mi TV i daje rozdziałke 720x576). Do oglądanie używam all player i on autoamtycznie daje film na TV ale tylko w tej rozdziałce co powoduje obcięcie kawałka liter.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karta gf4mx w jaki sposób ustawić inną rozdzielczość nie pomaga "lista wszystkich trybów" jest tam tylko wybór kolorów przy tej rozdzielczości ? A mi chodzi o 800*600 bo inaczej na TV litery obcina :(

Telewizor by pekl przy takie rozdzialce. Najwyzsza 640x480.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...