Goofy Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Karta gf4mx w jaki sposób ustawić inną rozdzielczość nie pomaga "lista wszystkich trybów" jest tam tylko wybór kolorów przy tej rozdzielczości ? A mi chodzi o 800*600 bo inaczej na TV litery obcina :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Na zwykłym TV większej rozsziałki nie wyciągniesz, sprawdź jakie masz stery. Choć powinno być możliwe ustawienie 800x600, czy też 1024x768 przez interpolacje. Jak to zrobić - nie pytaj od dawna nie jade na nVidii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 720x576 lub 768x576 to najlepsze rozdzielczości do TV, wtedy odwzorowywana jest każda linia obrazu. Wszystkie inne rozdzielczości uzyskiwane są poprzez przeskalowanie. Do nakładania napisów najlepiej użyć np. filtru DivxG400 w którym są dosyć duże możliwości konfiguracji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 karta G4MX440 ma wbudowany kodek TV w chipset. Umożliwia prace w 1024x768 i taka rozdzielke powinienes uzyskac. Ale i tak polecam 800x600... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Wiem, że powinienem mieć 88*600 (było zanim zlutowałem nowy pożądny kabel na starym na "skrętke było ok" teraz polutowałem i wykrywa mi TV i daje rozdziałke 720x576). Do oglądanie używam all player i on autoamtycznie daje film na TV ale tylko w tej rozdziałce co powoduje obcięcie kawałka liter. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 to kiepa bo zeby usunac ten efekt musisz ustawic na monitorze taka sama rozdzielke jak maz na TV 9ale taka nie istnieje ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Raz tak jakoś ustawiłem to monitor się wyłączył i miałem do dyspozycji tylko TV mało sie nie pociołem grzebiąc w menue na TV :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Nie no sorki panowie, jakie wy chcecie mieć rozdzielczości na Telewizorze skoro sygnał PAL to jest rozdzielczość 720x576, co wy chcecie zmieniać standardy istniejące od lat 60 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raziel Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Karta gf4mx w jaki sposób ustawić inną rozdzielczość nie pomaga "lista wszystkich trybów" jest tam tylko wybór kolorów przy tej rozdzielczości ? A mi chodzi o 800*600 bo inaczej na TV litery obcina :( Telewizor by pekl przy takie rozdzialce. Najwyzsza 640x480. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Telewizor by pekl przy takie rozdzialce. Najwyzsza 640x480. Bredzisz :lol: I tak jest interpolowana a wcześniej bez problemu dało sie ustawić 1024*768 i nie pękał :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...