Loom Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Ostatnio zakupilem celrona 1700 i plyte ecs p4s5a .Wszystko do tej pory chodzi stabilnie lecz mam pewne watpilowsci co do wlasciwej konfiguracji. W quake 3 ustawienia fastest wyciaga 83 fps.Mysle ze jest to spowodowane przedewszystkim wolnymi pamieciami (sd ram 133mhz) salba grafika (riva tnt 2 m64 125mhz core i 125 mhz pamiec)Lecz moze byc to rowniez spowodowane starym biosem lecz jako ze wszystko chodzi stabilnie nie mam ochoty go zmieniac .A co wy o tym sadzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quzi Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Ostatnio zakupilem celrona 1700 i plyte ecs p4s5a .Wszystko do tej pory chodzi stabilnie lecz mam pewne watpilowsci co do wlasciwej konfiguracji. W quake 3 ustawienia fastest wyciaga 83 fps.Mysle ze jest to spowodowane przedewszystkim wolnymi pamieciami (sd ram 133mhz) salba grafika (riva tnt 2 m64 125mhz core i 125 mhz pamiec)Lecz moze byc to rowniez spowodowane starym biosem lecz jako ze wszystko chodzi stabilnie nie mam ochoty go zmieniac .A co wy o tym sadzicie? Ile masz w 3D Marku 2001 SE ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Bez komentarza. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :roll: :roll: :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bazyl_ Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 tożeś sobie kupił kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 panie admin-usun pan posta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Ostatnio zakupilem celrona 1700 i plyte ecs p4s5a .Wszystko do tej pory chodzi stabilnie lecz mam pewne watpilowsci co do wlasciwej konfiguracji. W quake 3 ustawienia fastest wyciaga 83 fps.Mysle ze jest to spowodowane przedewszystkim wolnymi pamieciami (sd ram 133mhz) salba grafika (riva tnt 2 m64 125mhz core i 125 mhz pamiec)Lecz moze byc to rowniez spowodowane starym biosem lecz jako ze wszystko chodzi stabilnie nie mam ochoty go zmieniac .A co wy o tym sadzicie? zrobiłeś interes życia :wink: , a tyle ja i inni pisaliśmy żeby tego nie kupować, założe się że mam szybszego proca od Ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Co wy od niego chcecie ? fajny komp :lol: Procek może być tyle ta płyta :wink: a grafiki to dopiero shit :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 smiejecie sie z kolegi a sami jedziecie na Intelach:D to byl zart of cors Loom sprobuj ustawic szybsze timingi w pamieciach i poszperaj cos w biosie. Na rivie to faktycznie nie mozesz liczyc na wiele Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Ja mam celka 1.7 i nie narzekam. Wporząsiu jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Ostatnio zakupilem celrona 1700 i plyte ecs p4s5a .Wszystko do tej pory chodzi stabilnie lecz mam pewne watpilowsci co do wlasciwej konfiguracji. W quake 3 ustawienia fastest wyciaga 83 fps.Mysle ze jest to spowodowane przedewszystkim wolnymi pamieciami (sd ram 133mhz) salba grafika (riva tnt 2 m64 125mhz core i 125 mhz pamiec)Lecz moze byc to rowniez spowodowane starym biosem lecz jako ze wszystko chodzi stabilnie nie mam ochoty go zmieniac .A co wy o tym sadzicie? Co to znaczy wyciaga 83 fps ? To jest max czy po tescie timedemo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 O kurde...żeby P4Celerona łączyć z TN2 M64 buhahahaahahaaahahahhahahhahhhaahhahaahhahhaahahaahahahaahahahahahaahaahahahhaah aahhahahahaahahahaaahahahahhhahaahaaahahaaahhahahahahahahhahaahahahahhhahahahahah ahahahaahhahaahahahahhahhaahahaahhahahahahhahahahahhahahahahahahahahhahahahahahah ahahahahahahahaaaha A ja myślałem, że chorym pomysłem są zintegrowane karty typu MX200 czy nowiuśki I845 GL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Co to znaczy wyciaga 83 fps ? To jest max czy po tescie timedemo ? Kaeres to jest chyba max :P az wstyd. Sobie goscio kompa kupil niech zgadne pewnie z supermarketu??:P Ja mam celka 1.7 i nie narzekam. Wporząsiu jest.Tak napewno... ten celek to nie wypal intela. Nie chce nowej wojny, ale taka prawda. Deadpoll chetnie porowna z toba w srode mojego nowego AthlonaXP1600+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Celeronik jest ok..płyta też ok...sam bym chciał mieć coś takiego..nawet z pamięciami SD-Ram :lol: :lol: :lol: No ale ta Riva...to mnie zabiło 8O 8O :D :D :D A można było dopłacić i wziąć Kyro2..a wtedy to już by był spoko sprzęt....gdyby nie te pamięci :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Co to znaczy wyciaga 83 fps ? To jest max czy po tescie timedemo ? Kaeres to jest chyba max :P az wstyd. Sobie goscio kompa kupil niech zgadne pewnie z supermarketu??:P Ja mam celka 1.7 i nie narzekam. Wporząsiu jest.Tak napewno... ten celek to nie wypal intela. Nie chce nowej wojny, ale taka prawda. Deadpoll chetnie porowna z toba w srode mojego nowego AthlonaXP1600+.JA JUŻ MOGĘ PORÓWNAĆ ! :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 A tak wogóle koleś bawi się w profesjonalne dochodzenie....śledczy :lol: :lol: :lol: A moze to pamięci, a moze bios? Jestem pewny, że to wina obudowy, bo była ładniejsza niż w tańszej podrubie z pod znaku AMD i jakoś tandetnie bżmiącej nazwy Karty grafiki ATI Radeon 8500 :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Co to znaczy wyciaga 83 fps ? To jest max czy po tescie timedemo ? Kaeres to jest chyba max :P az wstyd. Sobie goscio kompa kupil niech zgadne pewnie z supermarketu??:P Ja mam celka 1.7 i nie narzekam. Wporząsiu jest.Tak napewno... ten celek to nie wypal intela. Nie chce nowej wojny, ale taka prawda. Deadpoll chetnie porowna z toba w srode mojego nowego AthlonaXP1600+.Jezeli to jest srednia ilosc fps to jest wporzo jak na ta karte. Jezeli max to pewnie ma wlaczone com_maxfps 85 (83 sie wyswietli bo blad taki ma q3 - tak jak przy com_maxfps 120 wyswietla 125). Procek podobny w predkosci do niekreconego Celerona 1.4 T, tanszy i na podstawce do P4 - to tez plusy. A ze nie jest szybszy od XP1700+ lub P41.6A to kazdy wie i wiedzial wczesniej. Cena na poziomie D1.2 (nie wiem czemu w PL jest inaczej) wiec bardziej oplacalny zakup niz D1.2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Co to znaczy wyciaga 83 fps ? To jest max czy po tescie timedemo ? Kaeres to jest chyba max :P az wstyd. Sobie goscio kompa kupil niech zgadne pewnie z supermarketu??:P Ja mam celka 1.7 i nie narzekam. Wporząsiu jest.Tak napewno... ten celek to nie wypal intela. Nie chce nowej wojny, ale taka prawda. Deadpoll chetnie porowna z toba w srode mojego nowego AthlonaXP1600+.Jezeli to jest srednia ilosc fps to jest wporzo jak na ta karte. Jezeli max to pewnie ma wlaczone com_maxfps 85 (83 sie wyswietli bo blad taki ma q3 - tak jak przy com_maxfps 120 wyswietla 125). Procek podobny w predkosci do niekreconego Celerona 1.4 T, tanszy i na podstawce do P4 - to tez plusy. A ze nie jest szybszy od XP1700+ lub P41.6A to kazdy wie i wiedzial wczesniej. Cena na poziomie D1.2 (nie wiem czemu w PL jest inaczej) wiec bardziej oplacalny zakup niz D1.2 Kaeres jest oplacalny, ale nie w polsce. W stanach juz lepiej P$ kupic. I Ja jak bym w takim usa mieszkal top bym mial intela (P4), ale w polsce mnie na to nie stac :cry: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 I Ja jak bym w takim usa mieszkal top bym mial intela (P4)A czemu mialbys P4 ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...