Skocz do zawartości
THORGAL

Czy sypie mi sie karta ?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem w 3DMark 2001 se 330 wyskakuja mi cholerne artefakty nawet jak mam ustawione wszystko na performance

W 3Dmarku 2003 spoko zero artefaktow w artefakt tester zero...tylko 2001 SE 330 mi wywala totalny syf...o co chodzi ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciężko stwierdzic co jest jednoznaczna przyczyną, może najpierw spróbuj zmienic drivery ?

Jakich catalystów obecnie używasz ?

Aha i jeszcze jedno, odkręć kartę na niższe taktowanie i sprawdż jak wtedy będzie sie zachowywać (tzn czy bedą dalej artefakty)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myslalem ze to wentylator mi zdechl w upale ale chodzi potem myslalem ze w upale nie wyrabiaja pamieci...zresetowalem wszystko do zera przedmuchalem powietrzem wentyl wrocilem do starej omegi i juz jest ok...dziwne ale dwa ostatnie Catalysty i Omegi powoduja u mnie artefakty na Radeonie 8500 zas te starsze chodza ok nawet przy mocnym podkreceniu i w przypadku ostatnich omeg mam info ze posiadam Radeona 9200 !

Tzn ze juz nie bedzie dla mnie sterownikow i wszystko idzie pod nowe karty ?

Ale to juz chyba pod dzial sterowniki podpada...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki ze wracam z tym tematem ale juz mialem spokoj a po zainstalowaniu najnowszych Catalystow znowu ten sam syf :(

Powrot do starych (poprzednich) nic nie daje...dopiero jak wracam do tych z plyty od karty to wszystko wraca do normy

To wina karty czy sterownikow

Mial ktos z Was takie problemy :?: :evil: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...