Fender Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Witam, Mam 400zl (ewentualnie moge skombinowac pare zloty wiecej) ktore chce przeznaczyc na zakup nowej karty graficznej, co byscie polecili?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Witam, Mam 400zl (ewentualnie moge skombinowac pare zloty wiecej) ktore chce przeznaczyc na zakup nowej karty graficznej, co byscie polecili?? Dobrej firmy GF4 Ti4200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fender Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 A czy do karty starczy codegen 300W, przynajmniej narazie bo i tam musze go wymienic. Dodam ze napieceie na procu mam niezwiekszane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Witam, Mam 400zl (ewentualnie moge skombinowac pare zloty wiecej) ktore chce przeznaczyc na zakup nowej karty graficznej, co byscie polecili?? NIC!!! Najlepiej jakbys te kase przepil/przepalil/inne. Czlowieku ten temat byl walkowany 1000.. razy i to w ciagu ostatniego tygodnia............ Szukaj........... apropos to juz za 450 mozna dostac gf4 4200 wiec gf4 to bedzie najepsze rozwiazanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Witam, Mam 400zl (ewentualnie moge skombinowac pare zloty wiecej) ktore chce przeznaczyc na zakup nowej karty graficznej, co byscie polecili?? NIC!!! Najlepiej jakbys te kase przepil/przepalil/inne. Czlowieku ten temat byl walkowany 1000.. razy i to w ciagu ostatniego tygodnia............ Szukaj........... apropos to juz za 450 mozna dostac gf4 4200 wiec gf4 to bedzie najepsze rozwiazanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 w olsztynie za 450-60 jest radek 9500 64mb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMUNA Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Gdzie można kupić tego radka??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 w SLu sa po tyle, za 555 jest HIS 128 MB, zreszto www.slc.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...