PoGo Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Czy mzoecie cokolwiek stad pobrac www.odi.imn.pl ? Chyba czegos nie umiem :P albo linki pokopane, probowalem kazaa lite i nero 6 ale nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 wszystko można pobrać - klikasz i czekasz albo dajesz otwórz link w nowym oknie - coś słabo jak na usera z 10666 postami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 wszystko można pobrać - klikasz i czekasz albo dajesz otwórz link w nowym oknie - coś słabo jak na usera z 10666 postaminiezly dżołk z tymi postami :lol: a Ty Raptor ile masz bo nie chce mi sie szesntstkowo liczyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 wszystko można pobrać - klikasz i czekasz albo dajesz otwórz link w nowym oknie - coś słabo jak na usera z 10666 postaminiezly dżołk z tymi postami :lol: a Ty Raptor ile masz bo nie chce mi sie szesntstkowo liczyc :) 16777215 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Ja nie wiem, obojetnie jak nie klikne to albo sie otwiera okno i jest naspaine ze nie mzoe znalesc albo nic sie nie dzieje. O co chodzi ? To samom mam tutaj URL http://prdownloads.sourceforge.net/emule/e...c-Installer.exe nie chce sie sciagnac jakis maly plik dziwny sciaga. A drugi moj problem to LowID w eMule :evil: Przez <span style="color:red;">[ciach!]</span>a reinstalke winy wszystko sie jebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 a kliknąłes na tym linku który podałeś czy dałeś zapisz jako ? - najpierw kliknij a potem pytaj :!: Tak samo wyżej ci się pytałem czy klikasz na linku czy dajesz zapisz jako :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 nie ma roznicy on mi html doc sciaga :evil: i winda i flashget Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Masz cos skopane u siebie. Linki dzialaja normalnie, zassalem Divixa i AC3filter i to z pieknym transferem 11,8 kilo 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Co ja mam z tym zrobic ??? Nie wszedzie tak mam, ale chyba przy wiekszosci linkow. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 masz dupiato ;) skonfigurowanego flasgeta i shitIE :twisted: pomysl troche - otworz tego html co sciaga i zobaczysz o co biega, nie chce mi sie pisac. od kiedy chodzisz po necie ? od tygodnia ? :| . . . . . po prostu durne ie nie sprawdza naglowka tylko rozszerzenie :evil: . . . zmien przegladarke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Moze mi ktos powie jak i gdzie mam to skonfigurowac :? Zawsze bylo ok a teraz po tym formacie wszystko siada :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...