dzidzi Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Czesc kupilem gierke Lara Croft... ta najnowsza i mam problem.Instaluje sie bezproblemowo uruchamia i jak wlaczam pierwsza misje (Paris) to zatrzymuje sie caly komp i jedynie reset :( . Gosc w sklepie powiedzial ze to przez sterowniki. Mam karte Radeona 8500 128DDR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Ostatnio przeinstalowałem system i zainstalowałem Chrome - nie chciała się odpalić, zmieniłem ustawienia w odświeżaniu ekranu i ruszyło, sterowniki - najnowsze Omegi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 sprobuj na innych sterach , detalach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...