sir Afeen Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 w polpc.pl sprzedali juz jednego muszkietera, jesli bedzie zainteresowanie to napewno zamowia wiecej. powiedzieli mi w sklepie, ze za 180zl poszedl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 No i to było by na tyle szczęśliwych dni w domu :P jak żona zobaczy na co wydałem 200 zyla to będe spał z kompem przed domem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ELONER Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 mam pytanie czy mozna podłaczyc musketeera 1 i musketeera 2 tak zeby wszystkie wskazniki pokazywały swoje funkcje?zastanawiam sie nad tym poniewaz oba panele pokazuja natezenia dzwieku.czy natezenie dziwku na wyjsciu i natezenia na L i P kanale to nie to samo czy mozna podłaczyc tak zeby wszystkie wskazniki pokazywały to co powinny bo np musketeer 2 i kieszen cooldrive5 kozystaja z jednego kabla hdd led i wydaje mi sie ze posiadanie musketeera 2 wyklucza poprawna prace cooldrive5.czy niejest tak samo z musketeerm1 i 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...