Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

co wybrac do 1900XP!?radeona 8500(nie LE)128 mb a moze Prolink PixelView GeForce4 Ti4200 VIVO 128 MB?a jeszcze jedno,przy zwykłym wyjsciu TV-OUT mozna zgrywac 'obraz'z TV?czy przy tom procesoze te dwie kartyy będą się różniły aż tak wydajnościowom(nieobojętna mi jest tesz jakosc obrazu)... ktora z nich jest bardziej przyszlosciowa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak chcesz kupowac to raczej Ti 4200 ale nie zadnego Prolinka tylko Gainward'a tego 128MB - looknij TU ma ViVo (mozesz zgrywac obraz) a pamieci ma podkrecone firmowo z 444MHz@520MHz (czyli szybciej niz te 64MB) jednym slowem cud-malina :lol: - cena troche powyzej 1000zl

PS na dodatek 3 lata gwarancji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gf4 gainwarda albo winfasta a co do radka jest slapszy od gf3 wiec niema sie co zastanawiac  :twisted:

Bierz Gf4. Niuniek a miałeś te dwie karty jednocześnie? Bo ja miałem Winfasta Ti500 coś 2 tygodnie temu tak na 5 dni no i Radeona LE 64mb i nasuwa mi sie tylko stwierdzenie że to bzdura co napisałeś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gf4 gainwarda albo winfasta a co do radka jest slapszy od gf3 wiec niema sie co zastanawiac  :twisted:

Bierz Gf4. Niuniek a miałeś te dwie karty jednocześnie? Bo ja miałem Winfasta Ti500 coś 2 tygodnie temu tak na 5 dni no i Radeona LE 64mb i nasuwa mi sie tylko stwierdzenie że to bzdura co napisałeś.
to co napisalem to wnioski jakie wynioslem z testow ktorych na necie jest full , nie mialem mozliwosci testowac tych kart (czy testy zatajaja prawde??)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ludzieeee Ati - jakie bugi ? no chyba że na starych sterach swoja drogą wymiotować mi się chce codziennymi wersjami detonatorów a moją GT2 Ti-ultra zamienił bym nawet na Radka 7500LE Nvidia - niedość że jakością grafiki nie dorównuje Ati to [censored] mnie jej monopol !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak ale ja musz miec na karcie TV-OUT a geinword 64 mb niema tego wyjscia a wersja 128mb to przegiecie z cenom...a jakos narazei z tych osob co majom i testowaly tego prolinka to pozytywne zdanie majom o tej karcie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ciągu ostatnich dwóch miesiecy przewinęło mi sie przez łapy Radeon 8500 Built By ATI Winfast Ti500 Radeon Built By ATI LE Creative Gf4400 i Gainward Ti4200. Mam stałe łącze i prawie wszystkie stery do ATI efekt choćby Flashpoint i te tnące się cienie czerowno pomarańczwo bóg wie jakie zachodzace niebo poprostu kicha i to GTA gdy jeszcze patchów nie było i wieeeele innych gier z małymi błędami gdzie nie gdzie. ATI jest Spox ale do gier to narazie najlepsza jest Nvidia. A jakość obrazu na moim Gf co mam teraz to się kompletnie niczym nie różni od Radeona co innego porównywać Radka do Gf2mx jak poszedłem do kolegi to myślałem że mi sie wzrok pogorszył bo u niego pulpit mi się wydawał taki rozmazany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak ale ja musz miec na karcie TV-OUT a geinword 64 mb niema tego wyjscia a wersja 128mb to przegiecie z cenom...a jakos narazei z tych osob co majom i testowaly tego prolinka to pozytywne zdanie majom o tej karcie...

Może mają racje jedyna karta tej firmy jaką miałem to był Geforce 2TI Ultra i muszę przyznać że jakoś tak nie przypadła mi do gustu 8) a ile kasy mozesz przeznaczyć na grafę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8O przeciez ma tv http://www.gainward.pl/karty.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ooooo to dziwna sprawa bo u mnie Radek 8500 I Gt3 pod windą XP zdrowo zapier..... a pod Gf2 musiałem instalować patcha bo kaszana była i niech mi nikt nie mówi że jakośc grafiki Ati i Nvidi jest taka sama :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ooooo to dziwna sprawa bo u mnie Radek 8500 I Gt3 pod windą XP zdrowo zapier..... a pod Gf2 musiałem instalować patcha bo kaszana była i niech mi nikt nie mówi że jakośc grafiki Ati i Nvidi jest taka sama  :D

Miałem dopiero co Radka 8500BBA i Nie zauważyłęm absolutnie żadnej różnicy!Co innego Gf3 czy 2 to już widać. A GTA to w bólach przechodziłęm potwornie go cięło i byłem co by tu nie mówić trochu zdołowany :) kiedy jeszcze sterów nie było potem wyszły catalyst to juz było nawet gut a jak wyszedł patch na GTA3 to juz nie miałem Radka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyszłościowe karty graficzne to te, które kupisz za rok :mrgreen: . Wszystko zależy do czego potrzebujesz kartę, jak często będziesz potrzebował jej maksymalną wydajność :D , jej możliwośći, Twoje możliwości finansowe. :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...