Rezystor Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Jak się wam podobają te budy? Chieftec BX-01B-B-B MediumTower 360W ATX Chieftec BX-01B-B-SL MediumTower 360W ATX Chieftec BX-02B-B-B MediumTower 360W ATX Chieftec BX-02B-B-SL MediumTower 360W ATX Chieftec BX-02B-SL-B MediumTower 360W ATX Chieftec BX-03B-B-B MediumTower 360W ATX Chieftec BX-03B-B-SL MediumTower 360W ATX Chieftec BX-03B-SL-B MediumTower 360W ATX w każdym z nich zasilacz: Chieftec 360W HPC-360-202 za 208 zeta, sądzicie że to wygórowana cena za budę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StresDog Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 ja kupiłem swoją z tą zasiłką w siriusie za 440 bodajże za tą cene z solidną zasiłą to super buda wiecie może po co ten pierścień ferrytowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StresDog Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 pierścień ferrytowy wiem że to zmniejsza zakłócenia ale gdzie go umieścić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Eee tam, te nowe sa jakies takie proste, wole stare budy Chiefteca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Szkoda że wszystkie Midi :( I ceny odstraszające :( Ja i tak wole moje BIG tower ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Droooooooooooogie :( i nieladne :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 ta opcja mi sie podoba :D http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=6775&sid=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Za cene przekraczajaca 550zl mozna kupic starego, dobrego Dragona z 420W PSU (sam sie do takiej przymierzam ;) ), a ten BX co Kubasik pokazal, to ma niezbyt dobra zasilke jak na ta cene (360W + Passive PFC). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 pierścień ferrytowy wiem że to zmniejsza zakłócenia ale gdzie go umieścić Nie wiem do czego to dokladnie jest ... ale cos mi sie kojarzy ze to sie zaklada na kable od budy do plyty glownej ... te od wlaczania kompa (zeby pole magnetyczne samo kompa nie resetowalo ... ) jak sie pomylilem to sory ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 z tego co pamietam to taki pierscien oczyszczal sygnal z wyzszych harmonicznych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 pierścień ferrytowy wiem że to zmniejsza zakłócenia ale gdzie go umieścić Nie wiem do czego to dokladnie jest ... ale cos mi sie kojarzy ze to sie zaklada na kable od budy do plyty glownej ... te od wlaczania kompa (zeby pole magnetyczne samo kompa nie resetowalo ... ) jak sie pomylilem to sory ... No nie myslalem ze na forum Tweaka powstanie tak banalny problem no ale jakos sobie z nim poradziles,- ufff :) tylko z tym resetem to troszke przesadziles poprostu niweluje zaklucenia napiecia rozkrec sobie listwe zasilajaca pod kompa to tez taki pierscien uwidzisz a co do samych pierscieni to juz od paru ladnych lat je wsadzaja i nie tylko w obudowach Chiefteca, a kolega nobb999 to chyba sie nie wyspal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...