kamilp Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 mam zamiar kupic tani i wydajny wiatrak do bartona 2500 za około 50 -65 zł mam na myśli cos takie go cooler Spire SPA04B4 WhisperRock IV lub Cooler Master xDream czy może jest inny cooler o podobnej cenie i lepszej wydajności aha chciałbym wiedzieź gdzie moge go znaeśc w krakowie chodziłem troche po sklepach ale oni chcą wcśnąć słabiutki wiatrak za 80 zl licze na wszą pomoż pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Chodzi Ci o cooler czy wiatrak? Jakbys nie zauwazyl to roznica jest dosyc duza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 chodzi mi o cooler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Cytat chodzi mi o cooler jak ma być tani i cichy - to polecam Spire Falcon Rock II - schłodzi ci nawet podkręconego bartona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 bardziej chodzi mi o wydajnośc i dostępność w krakowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 jak chcesz sklepik w ktorym jest wybor w kraku to zobacz w www.pcprojekt.pl goscie 4 sierpna wracaja z urlopu ale warto poczekac - maj spory wybor i moga ci sprowadzic co bedziesz chcial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...